Pjesma “Bagrem”, koju su po prvi put u popularnoj televizijskoj seriji “Zlatni dvori” otpjevali likovi Petra i Ane, konačno je dobila prikladno ruho u vidu novog spota.

Sinovi ravnice i Sandra Bagarić premijerno su pjesmu izveli u emisiji IN magazina Nove TV. Da je ta izvedba oduševila ljude diljem regije dokazuje i preko 400.000 pregleda na YouTube-u. Stoga su se Sandra i dečki odmah bacili na snimanje spota te je sada, mjesec dana nakon gostovanja u IN magazinu uslijedila i premijera spota.

Prema riječima redatelja Darka Bušnje, ovaj atraktivan video uradak čiji su protagonisti pjevač Sinova ravnice Marijan Novoselac i Sandra Bagarić spaja jesenske motive, slavonsku tradiciju i modernu ljubavnu priču.

'Mislim da smo napravili jednu divnu ljubavnu priču, a u današnje vrijeme svi su željni ljubavi. Pjesma je nježna, ali je prigodna i za pjevanje uz čašicu rakije na tulumima, a za sebe i ove divne momke s kojima sam to otpjevala mogu samo reći kako se nadam da ćemo Bagrem još dugo izvoditi', izjavila je Sandra Bagarić.


Pozitivnim komentarima pridružio se i pjevač Sinova ravnice Marijan Novoselac, rekavši kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo surađivati sa Sandrom Bagarić, posebice u snimanju spota. 'Zahvaljujemo se Muzeju i turističkoj zajednici grada Našica na ustupljenom dvorcu Ane Pejačević, a isto tako zahvaljujemo se i Hrvatskim šumama što su nam omogućili snimanje u šumi u Vinkovcima te Josipu Mihaljeviću i Josipu Đukiću što su nam ustupili prelijepe konje. Jako sam ponosan na sve nas koji smo bili dio ove lijepe priče', rekao je Marijan.Spot za pjesmu 'Bagrem' svečano je predstavljen u utorak, 29. studenog u zagrebačkom Plaza baru gdje su osim članova benda i Sandre Bagarić bili prisutni i autori pjesme Boris i Valerija Đurđević te glumci serije 'Zlatni dvori', Lujo Kunčević i Matko Knešaurek.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju