U jučerašnjoj epizodi pobjedu je odnio Amel Ćurić čija je transformacija u Kiću Slabinca oduševila i žiri i ostale natjecatelje.

Do trenutka kada je posljednja natjecateljica na bijeloj sofi, Ana Vilenica, davala svoje bodove situacija je bila izjednačena. Isti broj bodova imali su Amel i Paola Valić Bekić, no Amel je iz jedanaeste emisije izašao kao pobjednik.




 

Amel priznaje kako je kao Kićo očekivao dobar rezultat, ali ne i pobjedu. ''Nisam u ovoj epizodi očekivao da ću pobijediti. Činilo mi se da s Kićom Slabincem nemam što pokazati u smislu posebne transformacije'', rekao je.

''Kićo ima neke svoje karakteristične poteze, primjerice kada rukom kao dirigira, ali nije to nešto specifično kao kod drugih izvođača. Njegov glas spada u lijepe klasične glasove, ali sam uspio naći njegovu boju i evo - neočekivano sam pobjedo'', kaže.

Amel Ćurić na bodovnoj je ljestvici trenutno peti, a samo prva četiri kandidata imaju prolaz u finale. Preostala četvorka pjevat će duete u revijalnom dijelu.

''Volim natjecanje i boriti se za bolje mjesto - jednostavno sam takav. Iako je ovaj show humanitarnog karaktera u čovjeku se probudi natjecateljski duh. Volio bih biti finalist, ali neće mi bit krivo ako ne budem'', zaključuje Amel.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju