Sreću i veselje nisu mogli sakriti ni panelisti!

Kako je i najavljivano, druga epizoda hit showa ''Tko to tamo pjeva?'' donijela je eksploziju emocija i dobru zabavu. Natjecateljica Biserka Hajdek iz Zlatar Bistrice sve je osvojila svojim šarmom i humorističnim dosjetkama, a show je napustila osvojivši maksimalnih 5.000 eura. Pred posljednjom odlukom u showu, Biserka je u svom saldu imala 2.500 eura. ''Ja nisam materijalist, nit sam ikad bila, niti ću ikad biti. 2.500 eura nisam imala i ne moram ih imati, neka pjeva!'' kazala je Biserka odlučno i odlučila riskirati za glavni iznos. Sreća joj je bila naklonjena, pa se tako posljednji preostali tajni glas, građevinar, u finalnom duetu s gostujućom panelisticom Jasnom Zlokić pokazao kao dobar glas, i tako je Biserka osvojila 5.000 eura. Sreću i veselje nisu mogli sakriti ni panelisti, stoga su od silnog uzbuđenja skočili ka gospođi Biserki u zagrljaj.

Od ukupno osam rundi, ova vesela i simpatična umirovljenica u pet je uspješno detektirala loše glasove i njihovom eliminacijom priskrbila si po 500 eura. U tri runde, u kojima je eliminirala tajne glasove koji su se pokazali dobrima, nije osvojila novčani iznos.

U prvoj rundi prvog izazova naziva ''Playback'' u kojemu tajni glasovi otvaraju usta na snimljenu matricu u kojoj dobri pjevači pjevaju svojim glasom, a loši tuđim, Biserka je između kraljice karaoka, dimnjačara i građevinara odlučila eliminirati kraljicu karaoka. ''Usnice su išle ne hever. Hitim van kraljicu karaoka!'' zaključila je Biserka i nakon razotkrivanja u kojemu je kraljica karaoka zapjevala svojim glasom, koji nije bio dobar, osvojila 500 eura. Druga runda podijelila je mišljenja panelista, a između poliglota, vizažistice i učitelja jahanja, najviše im je sumnje unio učitelj jahanja. ''Jedini jahač nije pjevač. Ne pjeva nikako, a kako jaše ne znam.'' komentirala je Alka, Vinčić je priupitao da li bi izbacila čovjeka koji pjeva da se konja boji, a Luka je dodao: ''Poliglot je vrlo sceničan, bavi se nekim izvedbenim umjetnostima, da li zna pjevat, ne znam, ali lipsync je odličan. Vizažistica je odlična pjevačica. Ja se jahača bojim, a ne konja!'' Nakon komentara panelista, Biserka je odlučila eliminirati učitelja jahanja koji se u razotkrivanju pokazao kao loš glas, pa je tako osvojila još 500 eura. ''Dragi moj jahač, jesi ti lijepo pjevao, ali ja bum te hitila van!'' poručila mu je. U trećoj rundi prvog izazova predstavili su se poštarica, pijanistica i pekar. ''Poštarica mi se čini da je dobro pjevala, dragi moj pekar, ti si meni lijepe zube otpiro, ali bolje peci kruh!'' kazala je Biserka i odlučila eliminirati pekara koji se također u razotkrivanju pokazao kao loš glas, pa je time natjecateljica osvojila još 500 eura.

U drugom izazovu ''To sam ja'' u kojemu natjecatelj ima mogućnost odabrati tri tajna glasa čije će videe pogledati kao dodati dokaz, Biserka je odabrala poštaricu, dimnjačara i građevinara. Niti jedan od tih prikazanih videa nije joj bio od pretjerane pomoći, pa je odlučila eliminirati pijanisticu. Nažalost, u razotkrivanju pijanistica je pustila dobar glas, pa Biserka nije osvojila novac u ovoj rundi.
Ni treći izazov nije joj donio novac. U izazovu ''Tajni studio'' natjecatelju se pušta video s odabranim tajnim glasovima od kojih želi dobiti ekskluzivni uvid u nove dokaze iz glazbenog studija. U tajnom studiju događaju se brojne neočekivane stvari, a pravi glas tajnih glasova podvrgnut je vokalnoj manipulaciji od strane modulatora glasa. Biserka je odabrala poliglota i vizažisticu, ali na sugeriranje panelista, eliminirala je dimnjačara, koji je u razotkrivanju pokazao kao dobar glas. ''Nema veze što nisam osvojila, neka čovjek lijepo pjeva!'', poručila je Biserka.

Četvrti izazov ''Ima slike, nema tona'' natjecatelju nudi mogućnost da u videu u kojem je tajni glas u nekoj određenoj svakodnevnoj radnji, vezanoj uz njegovo zanimanje/karakter na sekundu čuje njegov pravi glas. Biserka je odabrala vizažisticu i poštaricu te eliminirala vizažisticu, koja joj kao dobar tajni glas nije donijela novac.

U petom izazovu, ''Glasoboju'', preostala tri tajna glasa – građevinar, poliglot i poštarica ponovno su pjevala playback na matricu u kojoj su snimljena dva različita glasa, jedan dobar, a jedan loš. U ovoj rundi među panelistima se iskristaliziralo tko bi mogao biti dobar pjevač, a tko ne. Poliglot ih je bunio svojim dobrim pokretima, a za građevinara je Luka zaključio kako je sigurno dobar pjevač. ''Njemu jezik dobro stoji dok pjeva. Dajem ruku u vatru da je građevinar dobar pjevač!'', objasnio je. Alka i Gianna bile su uvjerene kako poštarica nije dobra pjevačica, a Biserka ju je odlučila eliminirati. U razotkrivanju poštarica je pustila loš glas, pa je tako natjecateljica osvojila 500 eura.

U posljednjem izazovu naziva ''Intervju'' u kojemu natjecatelj ima mogućnost odabranom tajnom glasu unutar 30 sekundi postavljati pitanja ne bi li ga to uputilo na kakve nove dokaze, Biserka je odabrala ispitivati građevinara. ''Hićem poliglota, kak bude da bude!'' odabrala je Biserka u odluci i nije pogriješila jer se poliglot pokazao kao loš pjevač u razotkrivanju. U ovom trenutku Biserka je u svom saldu imala 2.500 eura, a riskiravši u finalnom duetu, u kojemu je građevinar pjevao svojim glasom s gostujućom panelisticom Jasnom Zlokić i pokazavši da ima dobar glas, natjecateljica je show napustila s maksimalnih 5.000 eura.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju