Pogledajte njen nastup.

 Ona predstavlja jake snage hrvatske dijaspore, ona je Australka hrvatskih korijena i njen talent je nevjerojatano moćan ples. Ona dnevno vježba između 6 i 10 sati stoga nije ni čudo da je svoj ples dovela do savršenstva.

Bilo je puno rekacija na njen polufinalni nastup i za Dnevnik.hr Sienna je otkrila koliko joj znači podrška obitelji: "Najveća podrška mi je obitelj. Oni su žrtvovali puno toga da bih ja mogla slijediti i postići svoje snove, nema riječi kojima bih mogla opisati koliko sam im vječno zahvalna za sve što rade za mene". Svojim finalnim nastupom odlučila je prenijeti posebnu poruku i nije razočarala, ponovno je sve ostavila u čudu. Jedno je sigurno,  njoj je samo nebo granica.

„Zaista žena koja može sve i pritom još ima to prekrasno lice i skromnost kojom nas opet očara i svaki put si iznova misliš – je li ovo moguće. Moram priznati da je ovaj nastup meni prošao u sekundi, jedan od nastupa koji zaista želiš gledati puno duže. Nebo ti je granica, dala bih sve na svijetu za jedan dan tvog tijela samo da vidim što se sve može s njim. U svakom slučaju, ti si stvarno pravo hrvatsko čudo“., zaključila je Maja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju