U tijeku su pripreme za poznati svjetski show "Ples sa zvijezdama" koji će ove godine producirati najgledanija televizija u Hrvatskoj Nova TV.

 Show će okupiti najveće hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz zone komfora, stati uz vrhunske profesionalne plesače te se okušati u zabavnim plesnim izazovima. S obzirom da je veliko iščekivanje u tijeku, medijima su već počela kružiti neka imena i nagađanja tko bi se sve mogao naći u plesnim cipelama novog zabavnog formata Nove TV. Ovih dana odlučeno je koje su to sve zvijezde koje ćemo pratiti u popularnoj zabavnoj emisiji te donosimo njihova imena.


 

Poznati model i pjevačica te supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe Viktorija Đonlić Rađa s veseljem je prihvatila novi izazov, baš kao i kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić koju ćemo sada imati priliku vidjeti u jednoj sasvim drugačijoj ulozi. Još jednu glumicu vidjet ćemo na plesnom podiju, a to je Ana Vučak Veljača, kao i poznatog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca Slavka Sobina poznatog po brojnim ulogama, kao i po onoj u hit seriji ''Na granici''. Na bini ''Plesa sa zvijezdama'' vidjet ćemo i poznatog pjevača, te nedavnog pobjednika Zagrebačkog festivala Damira Kedžu, te provjeriti koliko mu je zaista teško ostaviti se mikrofona i ne zapjevati kada se upale kamere. Pogledajte prve reakcije na društvenim mrežama - 'Ples sa zvijezdama' na društvenim mrežama - prvi saznajte novosti!.

Fotogaleriju svih kandidata pogledajte OVDJE, a pripremili smo vam i KVIZ: Provjerite svoje znanje jer uskoro počinje show 'Ples sa zvijezdama'

Osim Kedže u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' sjajno smo se zabavljali i uz nastupe poznatog stand up komičara Ivana Šarića, kao i uz popularnu pjevačicu Nives Celzijus tako da vjerujemo da će i njihov angažman u ovom zabavnom formatu Nove TV oduševiti i mnoge ostaviti bez daha. Kao veliko iznenađenje tu je i ulazak u show najpoznatijeg hrvatskog stiliste Marka Grubnića koji je također odlučio pokazati i usavršiti svoja plesna umijeća. U show ulaze i spisateljica Josipa Pavičić Berardini, Sonja Kovač, jedna od najpoznatijih i najuspješnijh influencerica te svestrani Davor Garić, dugogodišnji novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin. 

Veselite li se početku showa 'Ples sa zvijezdama'?

glasova:

Produkcijski tim Nove TV najavljuje kako su pripreme za ovaj zahtjevan projekt u tijeku te da gledatelji ovog proljeća mogu očekivati brojne nove i dosad neviđene sadržajne elemente.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju