Mame znaju najbolje što je dobro za njihove sinove, i u tome će im rado pomoći!

 Iz jedne od najpoznatijih produkcijskih kuća na svijetu - Warner Brothers International Television, na Novu TV stiže novi licencni reality show 'Ženim sina?', koji je već prikazan u 16 zemalja te je postigao ogromnu popularnost i uspjeh.

'Ženim sina?' format je koji će zabaviti gledatelje, a sudionicima pomoći da nađu svoju srodnu dušu koja je draga njihovoj majci. U središtu pozornosti su majka koja uvijek zna što je najbolje za njezina sina, te sin spreman pronaći pravu i istinsku ljubav.

Naime, radi se o muškarcima koji su šarmantni, zgodni, poželjni, ali ipak slobodni, i pritom još uvijek žive sa svojom majkom. Stoga je krajnje vrijeme da majka preuzme stvari u svoje ruke i pomogne svome sinu pronaći djevojku koja će za njega biti ona prava!

Majka i sin, kroz razne zajedničke aktivnosti prolaze eliminacijski proces sa zanimljivim ženama sve dok ne izaberu onu koja im najviše odgovara. Mame znaju najbolje što je dobro za njihove sinove, i u tome će im rado pomoći. Iako je sin taj koji odabire, sve se odvija pod budnim okom majke koja se neće libiti izjasniti o svojim favoritkinjama pa čak i prisiliti ga da odabere upravo po njenom.

 

Kroz svaku epizodu gledatelji će imati priliku vidjeti međusobni razvoj odnosa majke i sina, emocije koje se rađaju između sina i djevojaka ili pak majke i djevojaka, ali i krajnje eliminacije pojedine djevojke. Majke i sinovi osim što će ići na razne izlete i aktivnosti s djevojkama, kroz koje ćemo imati priliku vidjeti kako se koja djevojka u čemu snalazi i rađa li se ljubav prema sinu, određeni broj djevojaka sinovi će pozvati kod sebe u svoju kuću gdje će neko vrijeme boraviti na glavnom teritoriju majke. Na samom kraju avanture, u prisutstvu majke kandidat će odlučiti tko je njegova odabranica u kojoj vidi potencijal za vezu ili nešto više. Svoj odabir će potvrditi simboličnim stavljanjem prstena na ruku odabrane djevojke, a daljnje stranice njihove ljubavi ispisat će život.

Kako se prijaviti?

Prijavit se možete na službenu e-mail adresu zenimsina@novatv.hr,
kao i broj telefona 060 801 802 (3,75 kn/poziv fix., 5,05 kn/poziv mob.)

Online prijavu za majke i sinove možete ispuniti OVDJE, a sve zainteresirane kandidatkinje mogu se prijaviti OVDJE

'Ženim sina?' je reality show koji je premijerno prikazan 2006. godine. Show je poseban uspjeh zabilježio u Španjolskoj gdje je bio top format na kanalu Quatro te bio prikazan četiri sezone u razdoblju od 2012. do 2015. U Njemačkoj je show bio lider u svom slotu čak devet sezona. Show je prikazan u 16 zemalja diljem svijeta, te je svoju iznimnu popularnost ostvario i u Nizozemskoj (NED2), Belgiji (VTM), Norveškoj (TV2), Francuskoj (TF1), Poljskoj i Slovačkoj.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju