Start na Novoj TV od 12:30, utrka na portalu DNEVNIK.hr od 13:00!

Nova TV i ove godine svojim gledateljima donosi prijenos globalne humanitarne utrke 'Wings for Life World Run', koja će ove nedjelje ujediniti svijet u jednom cilju – trčanju za one koji to ne mogu. Sudionici ove utrke već šestu godinu trče kako bi se skrenula pažnja na ozljede leđne moždine i prikupilo sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka. Utrka će se održavati na lokacijama diljem svijeta, a u Hrvatskoj kreće iz Zadra u kojem će ove godine startati rekordnih 9000 trkača.

Start ovog nadahnjujućeg događaja uživo će se prenositi na Novoj TV u nedjelju, 5. svibnja od 12:30, a izravan prijenos cijele utrke bit će na portalu DNEVNIK.hr od 13 sati. Gledateljima će atmosferu sa Liburnske obale uživo prenositi voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović koji će utrku pratiti zajedno sa svojim gostima, dok će tijek utrke komentirati Vlado Boban. Specijalna emisija gledateljima će, osim zanimljivih gostiju i prijenosa atmosfere, donijeti i razne inspirativne priče o ljudima koji podržavaju utrku i u njoj sudjeluju.



EKIPA NOVE TV TRČI ZA ONE KOJI TO NE MOGU

Slika i atmosfera iz prekrasnog Zadra obići će cijeli svijet zahvaljujući Novoj TV, koja je i ove godine ponosni partner ovog humanitarnog trkačkog događaja. Nova TV partnerskim odnosom želi maksimalno doprinijeti u ostvarenju ciljeva utrke, a svoj osobni doprinos daju lica i zaposlenici ove kuće koji sudjeluju u samoj utrci. Gledatelji Nove TV i korisnici DNEVNIK.hr-a već su mogli vidjeti i svjedočanstva ambasadora, poput poput glumaca iz popularne serije 'Na granici' Martine Stjepanović, Lucije Glavich Mandarić i Dine Rogića koji ove godine i sami sudjeluju u utrci, kao i brojne inspirativne i dirljive priče vezane uz utrku.

NIJE BITNO GDJE SE NALAZITE, MOŽETE POMOĆI I TRČANJEM PUTEM APLIKACIJE!

Zadarska utrka službeno je rasprodana više od mjesec dana prije utrke, a svi oni koji ne mogu biti u Donatovom gradu i dalje mogu pomoći. Moguće je dati svoj doprinos ovoj hvalevrijednoj utrci i biti dio globalne liste trkača putem aplikacije Wings For Life World Run app, a svaki sudionik može birati hoće li se priključiti organiziranoj utrci ili samostalno trčati u svom mjestu, dok ga pokušava dostići virtualno presretačko vozilo.

Specijalna emisija Wings for Life World Run na rasporedu je u nedjelju, 5. svibnja u 12:30 sati na Novoj TV i portalu DNEVNIK.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju