Humoristične avanture majke i kćeri!

Anna Faris i oskarovka Allison Janney vraćaju se na male ekrane u šestoj sezoni duhovite i često dirljive humoristične serije 'Mamica' koja pruža neobuzdan i satiričan uvid u ljubav i disfunkcionalnost unutar jedne obitelji.

Christy je samohrana majka koja je nakon godina ispunjenih upitnim odlukama sada trijezna te se pokušava vratiti na pravi put. Svaki je dan testira njezina majka Bonnie koju Christy i dalje smatra korijenom svih svojih problema, iako je i ona sada trijezna. Majka i kći zajedno pokušavaju prevladati pogreške iz prošlosti i svojoj obitelji stvoriti bolju budućnost.

Christy se vratila na fakultet gdje se trudi ostvariti svoj san i postati odvjetnica, dok Bonnie pokušava imati zdravu ljubavnu vezu i otkriti što želi biti kad odraste. Cijelo vrijeme Christy i Bonnie oslanjaju se na potporu Anonimnih alkoholičara koja uključuje mudru Marjorie, imućnu i katkad pogrešno upućenu Jill te prekomjerno emocionalnu Wendy. Zajedno pomažu jedne drugima ostati trijezne usprkos izazovima s kojima se u životu susreću.

U šestoj sezoni Christy se premišlja o studiju prava nakon teškog prvog dana, a Bonnie muči uznemirujući san. Kad Christy odluči da više ne treba Anonimne kockare, Bonnie se grčevito protivi. Christyn se zahtjevni profesor prava malo previše oslanja na nju, a Bonnie se obije o glavu plan da natjera Adama da odabere mjesto za vjenčanje.

Šestu sezonu humoristične serije 'Mamica' pratite od 7. listopada u jutarnjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju