Emisija Supertalent sve je gledanija iz tjedna u tjedan. Tako je u ovu nedjelju, šesta epizoda srušila novi rekord.

 Pred malim ekranima pratilo ga je više od milijun gledatelja, a epizoda je ostvarila 60,3 posto udjela u gledanosti.

Supertalent odličan je uspjeh ostvario i na društvenim mrežama. Na Youtubeu videa nastupa talentiranih natjecatelja trenutno prati 428.000 pretplatnika, što ga čini 12. u Hrvatskoj po broju pregleda i 13. u Hrvatskoj po broju pretplatnika. U listopadu je bio najgledaniji hrvatski YouTube kanal sa 29,6 milijuna pregleda.

Najgledanija sinoćnja točka je Zlatni gumb Mateja Matekovića koja ima 270.000 pregleda, dok je najgledanija točka ove sezone Alexandr Batuev s čak 1,4 milijuna pregleda.

Osim njega još četiri ovosezonska nastupa imaju preko milijun pregleda. Od početka sezone Supertalent ima 35 milijuna pregleda, te je dobio više od 55.000 novih pretplatnika, a ukupno vrijeme gledanja videa od početka sezone je 224 godine. Odlično Supertalent stoji i na Facebooku gdje ima 171.000 pratitelja i 8,6 milijuna pregleda od početka sezone.

 

I u sljedećoj epizodi vidjet ćemo talentirane pjevače, plesače, akrobate, imitatora, mađioničara te slobodne umjetnike od kojih će poneki oduševiti, a neki možda čak i šokirati žiri.

Izvor podataka gledanosti: AGB Nielsen
Razdoblje: 03.11.2019.
Ciljna skupina: 4+
Izvor podataka na društvenim mrežama: YouTube Analytics i Facebook Insights

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju