Svaki drugi gledatelj uz kanale Nova TV grupe.

 Gledatelji su s nestrpljenjem dočekali povratak popularne serije ''Na granici'', a povratak Lokvičana okupio je više od 625 tisuća gledatelja ispred malih ekrana. Prvi nastavak nove sezone hit serije ostvario je 45,6 posto udjela u gledanosti.

Drugi najgledaniji format na svim televizijama je nova dramska serije također nastala u produkciji Nove TV – ''Drugo ime ljubavi'', koja iz dana u dan okuplja sve veći broj gledatelja. Četvrtu epizodu nove serije koja je startala ove nedjelje, u utorak je pratilo više od 593 tisuća gledatelja, a epizoda je ostvarila udio u gledanosti od 41,5 posto.

Odmah iza zabavnih formata, na trećem je mjestu ''Dnevnik Nove TV'' kojeg je ovog utorka pratilo gotovo 509 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 42,5 udjela u gledanosti. Zajedno s turskom uspješnicom ''Fazilet i njezine kćeri'', Nova TV je sa svojim formatima zauzela prva četiri mjesta. Nova TV grupa u udarnom terminu ostvarila je jučer čak 50 posto udjela u gledanosti- Svaki drugi gledatelj bio je uz kanale iz grupacije Nove TV, a najgledaniji formati na specijaliziranom kanalu Doma TV bile su serije ''Mentalist'' i ''Navy CIS''.

Propuštene epizode gledajte besplatno OVDJE

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju