Turska uspješnica 'Izdaja' prikovala je gledatelje za male ekrane i ostvarila gotovo dvostruko veću gledanost od prvog konkurenta!

Turska uspješnica 'Izdaja', čiju smo prvu epizodu imali prilike pogledati početkom godine na Novoj TV, u prvom mjesecu emitiranja osvojila je srca gledatelja i prikovala ih za male ekrane svojom napetom radnjom i živopisnim likovima.

Ova turska dramska serija, koja je nastala po uzoru na korejski hit 'The Qeens House' u prvom je mjesecu emitiranja ostvarila 30 posto udjela u gledanosti, a u prosjeku je njezine intrigantne epizode pratilo gotovo 400 tisuća gledatelja! Prema podacima gledanosti, 'Izdaja' se nalazi među top 3 najgledanije serije na svim televizijama u siječnju, uz domaću humorističnu seriju 'Na granici' i tursku uspješnicu 'Snaga obitelji' koje se također emitiraju na Novoj TV, a u istom terminu emitiranja od prvog je konkurenta gotovo dvostruko gledanija.

Gledatelji su dosad imali prilike pratiti razvoj napete priče o naizgled sretnom braku koji je zapravo ispunjen mračnim tajnama i nevjerom, a najgledanija emitirana epizoda ostvarila je visokih 36 posto udjela u gledanosti i pratilo ju je gotovo pola milijuna gledatelja. Glavna junakinja Neslihan, koju utjelovljuje omiljena glumica Hatice Şendil poznata po hit serijama 'Dila' i 'Sudbina', doživjela je jednu od najgorih izdaja. Iluzija o savršenom životu i sretnom braku srušila se preko noći, nakon što je naivno povjerovala Damli, ženi koja joj se pod krinkom nevine djevojke ušuljala u život.

Nakon što je otkrila da je Damla, koju je do tada smatrala prijateljicom, zapravo ljubavnica njezinog supruga Murata, sudbina svih upletenih naglo se promijenila. Situacija poprima neviđene razmjere kada Neslihan u naletu ljubomore i bijesa pokušava utopiti Damlu u bazenu, a taj događaj pokreće lančanu reakciju od niza dramatičnih prevrata s kojima se svi moraju nositi. U nastavcima koji slijede napetost će biti na vrhuncu, a doznat ćemo kako će se rasplesti Damlina odlučnost da se osveti Neslihan te kako će sve to utjecati na odbačenog Murata.

Seriju 'Izdaja' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

 

Izvor: UMTG; Pružatelj podataka: AGB Nielsen; Ciljna skupina 4+; Period: 2.1.-31.1.2023.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju