Zabavna humoristična serija o skupini prijatelja kojima tek malo nedostaje da pronađu vezu…

(Undateable 3), SAD, 2015./2016., humoristična serija

Tvorac serije: Adam Sztykiel
Izvršni producenti:
Bill Lawrence, Adam Sztykiel, Jeff Ingold, John Quaintance

O seriji:
Autorski par Bill Lawrence i Adam Sztykiel snimili su seriju Nespojivi, priču o bliskoj skupini prijatelja iz Detroita koji su samo na korak do ostvarenja veze, ali trebaju malu pomoć sa strane. Svi u nekom razdoblju svoga života ne možemo naći partnera, bilo to zbog pomanjkanja stila, pogrešnog posla ili čak i loše frizure. Većina se kad-tad izvuče iz toga, ali neki ljudi trebaju malo više pomoći od drugih.
U središtu priče nalaze se nespojivi cimeri Danny Burton (Chris D'Elia), samouvjeren, zgodan i neosjetljiv na mišljenja sa strane, i Justin Kearney (Brent Morin), vlasnik neuspješnog bara koji uvijek previše razmišlja, te neobična skupina njihovih prijatelja. Tu su Dannyjeva rastavljena sestra Leslie (Bianca Kajlich), Shelly (Ron Funches), Burski (Rick Glassman) i Brett (David Flynn). Prijatelji većinu vremena provode u Justinovu baru pomažući jedni drugima i rješavajući životne probleme uz pivo. Pritom ne štede jedni druge u kritikama ni u podmetanjima, ali istodobno si uvijek međusobno drže odstupnicu.


Koliko će Dannyjeva misija da ovu neiskusnu skupinu nauči svemu što zna o „ljubavnoj igri“ biti uspješna? Jedno je sigurno – neće biti lako kao što je isprva mislio.U seriji glumi sjajan ansambl stand-up komičara, a nadahnuta je knjigom Ellen Rakieten i Anne Coyle 'Undateable: 311 Things Guys Do That Guarantee They Won’t Be Dating Or Having Sex'. Treća sezona počinje s dvostrukom epizodom u kojoj se Danny odluči umiješati kada Justin i Candace objavljuju da počinju službeno izlaziti. Justin mu se osvećuje time što kaže da će Candace puno izgubiti ako prekine s Justinom i to gotovo dovodi do pravog prekida. Svi imaju bolje polovice, čak i Burski iznenadi sve izjavom da ima djevojku, a Leslie odluči promijeniti izgled.

 

O glumcima:

CHRIS D'ELIA (Danny)
Časopis Variety je 2011. godine Chrisa proglasio jednim od deset komičara na koje treba obratiti pozornost. D'Elia je na televiziji nedavno glumio zajedno u komediji 'Whitney', a prije toga glumio je u 'Workaholics' te u 'Sjajnim vremenima' i 'Live Nude Comedy'. Poznat u stand-up svijetu po fizičkom humoru, D'Elia je brzo počeo redovito nastupati u holivudskim komičarskim klubovima. U prosincu 2013. godine objavio je jednosatni stand-up specijal za Comedy Central pod nazivom 'Chris D'Elia: White Male. Black Comic'. Nastupio je i na 'Late Night with Jimmy Fallon' i 'Comedy Central Presents'.


BRENT MORIN (Justin)
Morin je nedavno i po drugi put bio na turneji Nespojivi s cijelom ekipom serije. Počeo je graditi karijeru gostujući u Chelsea Lately i Conanu te u predstavljanju novih lica na festivalu komedije u Montrealu Just for Laughs, a zapamćen je i po gostujućim ulogama u Brooklyn Nine-Nine, The McCarthys i Ground Floor.
2013. godine nakon šoua Nova lica, sa samo 27 godina Morin je stavljen na listu Varietyjevih 10 komičara koje treba gledati.


RON FUNCHES (Shelly)
Jedinstvenim načinom govora, inventivnim stilom i ležernim držanjem, Funches se može pohvaliti velikim brojem televizijskih nastupa. Nastupio je u 'Novoj curi', 'Crashu i Bernsteinu' i nekoliko emisija za Comedy Central, uključujući 'The Kroll Show' i 'John Oliver's New York Stand-Up Show'. Osim što glumi u 'Nespojivima', Funches nastavlja sa stand-up nastupima diljem Sjedinjenih Država, posvuda oduševljavajući publiku. Uz 'Nespojive' Funches gostuje kao stand-up komičar diljem SAD-a i dvaput je bio na turneji Nespojivi s kolegama iz serije.

 

RICK GLASSMAN (Burski)
Rodom iz Clevelanda, Glassman se preselio u Los Angeles 2008. godine kako bi radio na komičarskoj karijeri. Godine 2013. bio je jedan od 22 komičara iz cijele zemlje pozvanih da nastupe u programu posvećenom novim licima u komediji na festivalu komedije 'Just for Laughs' u Montrealu. Časopis Time Out New York opisao je Glassmana kao najbolje novo lice i napisao da je nevjerojatno duhovitim i zaigranim nastupom odmah privukao pozornost cijele publike.



BIANCA KAJLICH (Leslie)
Kajlich je glumica i producentica rođena u Seattleu koja je svoju karijeru započela krajem devedesetih, i to u hit-projektima '10 razloga zašto te mrzim', i 'Punom snagom, cure'. Glumila je i u kultnoj seriji za mlade 'Frikovi i šmokljani', a zatim je dvije godine tumačila Lisu Grier u seriji 'Bostonsko pravo'. Gledatelji su je imali prilike gledati i u serijama 'Dawson's Creek', 'Vanished', 'Frikovi' i 'Školi za parove'.
 

Seriju 'Nespojivi' pratite od 28. ožujka na Nova TV-u. 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju