Ne propustite!

Nagrađivana turska dramska serija 'Ljubav osvetnika' vraća se na Novu TV s novim nastavcima u ponedjeljak, 8. veljače. Ova turska uspješnica kroz priču o nemogućoj ljubavi rođenoj iz osvete gledateljima je predstavila odnos između Rejan i Mirana, mladih ljubavnika čija je zajednička budućnost stavljena na kušnju zbog zavjere njihovih moćnih obitelji. Unatoč tome što je Miran cijeli život proveo žudeći za osvetom i mrzeći Rejan, neočekivana ljubav koja je nastala među zaraćenim stranama iz epizode u epizodu prkosila je ostalim članovima zavađenih obitelji, a ponajviše Miranovoj baki Azize kao glavnome pokretaču osvetničkih planova.



U posljednjoj emitiranoj epizodi, gledatelji su imali prilike vidjeti konačan potez Azize koja je ispalila metak osvete prema Rejaninoj obitelji, a radnja novih epizoda nastavlja se nakon velike kulminacije te obećava brojne obrate i neočekivane zaplete unutar dvije obitelji koje nikada ne miruju. Kakva će biti sudbina nemoguće ljubavi i hoće li davno zaraćene obitelji zakopati ratne sjekire, otkrit će novi uzbudljivi nastavci.



Raskošnu produkciju serije s brojnim povijesnim lokalitetima prepoznali su ne samo gledatelji Nove TV, već i gledatelji diljem svijeta. Serija je tako osvojila brojne nagrade koje govore u prilog tome da se njezina popularnost proširila preko međunarodnih granica. U 2020. serija je obarala rekorde gledanosti izvan Turske te osvojila brojne prestižne nagrade izraelskog TV programa specijaliziranog za turske sapunice u kategorijama za najbolju seriju, najbolji televizijski par, najbolju glumicu te najbolju mladu glumicu. Priznanja seriji stigla su i iz Španjolske gdje je publika glavne i sporedne likove serije također uvrstila u kategorije najboljih.

Nove nastavke turske uspješnice 'Ljubav osvetnika' pratite od ponedjeljka, 8. veljače od 18.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju