‘Larin izbor’ je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke.

Hit serija iz 2011. godine - 'Larin izbor', vraća se ponovno na Novu TV i to u svojoj prvoj reprizi od premijernog emitiranja. 'Larin izbor' odlikuje vrhunska produkcija i snažni glazbeni momenti u brojnim scenama. Serija je snimana na brojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok se scene interijera prostiru kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu. Serija je prodana u 46 zemalja diljem svijeta.




‘Larin izbor’ je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji te odanosti i bitke za preživljavanjem. Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina drži konstantne tenzije i zaokuplja pažnju tijekom cijele radnje serije.



O RADNJI: 

Lara je jednostavna, prirodno lijepa i nasmijana djevojka. Završava studij klavira u Splitu gdje živi i radi sama te povremeno pomaže u jednoj catering službi. Na jednom domjenku gdje honorarno radi upoznaje Jakova, kojeg zovu Jaša, mladog momka iz ugledne splitske obitelji. On je dobro odgojen, sportski tip, no vrlo emotivan, pomalo zamoren roditeljskim očekivanjima i nesiguran u to što želi raditi u životu.



Jaša se upravo vratio sa školovanja u inozemstvu i zabava u obitelji Zlatar priređena je u njegovu čast. Otac proglašava njegovo preuzimanje posla, no Jašu više zanima mlada djevojka koju susreće u kuhinji praveći se da on nije dio slavljeničke obitelji. Jaša i Lara zagledaju se jedno u drugo te provode zajedno cijeli bal pod maskama. Nakon strastvene noći u vrtu, njegova majka Nela ih uhvati te otjera Laru iz kuće. Jaša se ne suprotstavlja majci, ali ipak odlazi za posramljenom Larom moleći oprost. Lari je neugodno zbog provedene noći, jer se inače tako ne ponaša.



Istovremeno, Jašina majka stvara pritisak na oca da se sinu pronađe prava djevojka za njega. Opsjednuta je imidžom obitelji i nastavkom loze, jer u Splitu ipak svi sve znaju. Uvjerena da Jaša još uvijek viđa Laru, nastoji joj uništiti buduću karijeru. U obitelji Zlatar kreću burni sukobi zbog Lare. Jaša shvaća da njegova obitelj nije ono što je mislio o njima kada je kao mladac odlazio u Ameriku. Kao pobunu od stege i pritiska koji vrše na njega, Jaša odluči otići iz obiteljske tvrtke i sam započeti svoj život. Njegov otac, uspješni trgovac koji je izgradio bogatstvo tu njegovu odluku teško podnosi i doživljava srčani udar. Otac je trebao isploviti s robom koju prevozi, pa se Jaša s osjećajem krivice želi iskupiti i učiniti to umjesto njega.



U dirljivom oproštaju prije isplovljavanja traži Laru da ga čeka i prosi je. Nakon tajnog vjenčanja vodi je u obiteljsku kuću tražeći od svojih da je prihvate sada kada je službeno njegova žena. Lara ostaje u nepoznatoj sredini preokrenutog svijeta koji će početi više sličiti paklu i gledajući prema horizont, čekajući da se Jaša vrati…

 

Seriju 'Larin izbor' ne propustite u ponedjeljak, 11. veljače, na Novoj TV

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju