Nova dramska serija Nove TV 'Čista ljubav' i nakon drugog tjedna emitiranja na malim ekranima ostvaruje izvrsne rezultate te bilježi rast gledanosti.

 Serija je već u prvom tjednu emitiranja osvojila gledatelje, a da se radi o još jednoj serijskoj uspješnici Nove TV svjedoče i podaci o gledanosti. Tako je prva epizoda serije, u kojoj su se gledatelji imali priliku upoznati s Tomom, Sonjom, Rankom te ostalim likovima i njihovim intrigantnim pričama, ostvarila udio u gledanosti od 31 posto, dok je prosječan udio u gledanosti u drugome tjednu porastao na 37 posto.

Tijekom cijelog drugog tjedna emitiranja, dramska serija Nove TV bila je među top dva najgledanija programa dana. U trećem tjednu emitiranja 'Čista ljubav' je ostvarila prosječan udio u gledanosti od 40 posto te je prosječno uz seriju svaki dan bilo preko 650.000 gledatelja, a da serija ruši rekorde u gledanosti potvrđuju i jučerašnji rezultati prema kojima je uz napetu ljubavnu priču koju pokreću tajne iz prošlosti ukupno bilo preko 670.000 gledatelja. Time je prikazana epizoda ostvarila rekordan udio u gledanosti od 41 posto te je bila najgledaniji program dana.

Proteklog tjedna gledatelji su imali priliku vidjeti susret Tome i Branke koji je gotovo završio njihovom pomirbom, te doznati što se dogodilo kad je Ranko priznao Sonji da s Tomom dijeli prošlost još iz sirotišta, a sve to kako bi je pridobio na svoju stranu.

Tomo i Edita sve se više zbližavaju, kako zbog prošlosti, tako i zbog sadašnjosti, a u kojem će se smjeru dalje razvijati njihov odnos, gledatelji mogu pogledati već sljedeći tjedan u novim nastavcima 'Čiste ljubavi', od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV!
 

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 10. – 21. 9. 2017.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju