Nove epizode humoristične serije pratite u idućoj godini na Novoj TV!

 Humoristična serija Bogu iza nogu, koja na male ekrane donosi zabavne anegdote svojih životopisnih likova, kraj prve sezone obilježit će u petak 17. prosinca specijalom koji će ususret Božiću dočarati kako izgledaju blagdani u Gornjem dolu. Nakon božićnog specijala uslijedit će finalna epizoda koja će gledatelje vratiti na sam početak i tako otkriti kako je sve počelo, a nove dogodovštine omiljenih likova nakon kratke pauze gledatelji će moći pratiti na Novoj TV već iduće godine.

U božićnom specijalu stanovnici Gornjeg dola pripremaju se za blagdane, ali Ljubici glavnu brigu predstavlja nedostatak snijega, pa se poseže za posebnim metodama kako bi osigurala padaline. No, to nije jedini problem koji muči mještane jer se zbog visokih temperatura medvjedi bude iz zimskog sna, a Đuro i Božo imaju bliski susret s jednim od njih te se penju na drvo kako bi spasili vlastite živote. Zavrzlama se događa i na ljubavnom planu između Mirka i Tereze koja odbija njegov poziv na ručak, pa se na prvu čini da Božić nikome neće biti sretan.

Finalna epizoda gledatelje će vratiti ondje gdje je sve počelo, u vrijeme kada se u Gornjem dolu održavaju izbori, a kao dio predizborne kampanje svečano otvaranje spomenika i potkupljivanje birača polaze po zlu. Mirko se odluči kandidirati protiv svog ujaka i trenutnog načelnika Anđelka Žderića kako bi zadivio Terezu, ali, kao i po običaju, sve se neće odvijati onako kako je zamislio.

Finalne epizode prve sezone humoristične serije 'Bogu iza nogu' ne propustite pratiti u petak, 17. prosinca!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju