Serija ‘’Bit ćeš moja’’ prva je turska serija nominirana za nagradu International Emmy.

Hit turska serija ''Bit ćeš moja'' (Kara Sevda) koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV nominirana je za nagradu International Emmy u kategoriji ''Najbolja telenovela''. Ovo je ujedno i prva turska serija koja je nominirana za ovu nagradu. ''Bit ćeš moja'' konkurira serijama 30 Vies: Isabelle Cousineau (30 lives), Totalmente Demais (Total Dreamer) i Velho Chico (Old River), a dobitnike ćemo saznati 20. studenog kada će se održati svečana ceremonija u New Yorku.

Osim nominacije za prestižnu nagradu International Emmy serija je primila brojne nagrade za najbolju dramsku seriju godine od raznih institucija u Turskoj, a prošle godine i Nagradu žirija (Jury Special Prize) na 11. dodjeli International Seoul Drama Awards.

U Hrvatskoj tursku uspješnicu svakodnevno prati gotovo pola milijuna gledatelja, a serija ostvaruje 36,8 posto udjela u gledanosti. Najgledaniju epizodu pogledalo je više od 640 tisuća gledatelja s ostvarenih 41,5 posto udjela u gledanosti. Veliku popularnost serija stječe diljem svijeta, te se ova hit serija prikazuje i u Italiji, Španjolskoj, zemljama arapskog govornog područja.

Glavne likove u seriju utjelovljuju glumačke zvijezde Burak Özçivit kojeg smo zavoljeli u liku Kemala, Neslihan Atagül kao Nihan, a Kaan Urgancıoğlu kao glavni negativac Emir. Serija koju producira Ay Yapım, a režira Hilal Saral svoju je premijeru imala na Star TV 2015. godine.

Na 'Bit ćeš moja' stranici možete se prisjetiti najboljih trenutaka od početka serije i saznati sve što vas očekuje u novim epizodama kroz zanimljivosti i video materijale.

Ne propustite omiljenu seriju 'Bit ćeš moja' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju