Spašeni od prvog stres testa su Hrvoje, Lana, Ivana i Andrea!

Kandidate je u petoj epizodi Celebrity MasterChefa dočekao Test kreativnosti, a Hrvoje kao najbolji iz prethodnog izazova birao je osnovnu namirnicu. Između orade, slanih srdela i janjećeg french racka, odabir je pao na janjeći rack, što su velikodušno prihvatili svi kandidati. Ovoga puta žiri nije birao pobjednika već samo najbolje, a to su Hrvoje, Lana, Ivana i Andrea koji su pošteđeni sljedećeg eliminacijskog izazova nakon kojega će netko napustiti MasterChef kuhinju.


Kuhanje je bilo poprilično zanimljivo, a pravi izazov našao se pred Sementom koja je u dućanu zaboravila osnovnu namirnicu. „Mislim da su nam jednom rekli da bi bili zadovoljni da ih iznenadimo. Pa evo, mislim da nema boljeg iznenađenja od toga da ne vide janjetinu na stolu!“ komentirala je Sementa koja se odlučila raditi pesto za kojeg je Ana rekla da ga je presolila i da jednostavno nije bio njezin dan. Za razliku od Semente koja je svoje jelo pred žiri nosila u strahu, Vlado je jedva čekao stati pred njih. „Jedva čekam! Ja Anu jedva čekam bez obzira da li će kušati ili neće!“ - kazao je Vlado kojeg je Ana ohrabrila da kuha samo malo hrabrije. Hrvoja je žiri pohvalio za lijepo usklađene okuse, a Andrej mu je poručio:„Još jedanput si pokazao da vladaš materijom, bravo, bravo!“ Okuse su pogodili i Ervin, Ivana te Lana kojoj je Andrej kazao kako je ovo jedno od njezinih uspješnijih jela. Andrei je pohvalio juhu, a Leonu rekao da je meso trebao malo više posoliti i zapeći, dok je Ani bilo skoro pa savršeno.


Ovo je još jedno jelo koje meni ne paše, ali to je vrlo smiono, radikalno za jednu modernu hrvatsku obitelj kao uskršnji objed i ja to cijenim! Mogu koji put ne doći!“ kazao je Radovan Igoru. Milino i Jasnino meso bilo je pretanko narezano i presuho, dok je Ricardu Andrej poručio: „Nekada je manje bolje!“ Andreju je zasmetala prezentacija Ksenijinog tanjura premda je Radovan za vrijeme obilaska kandidata pohvalio urednost njezine radne jedinice i rekao Davidu da se ugleda na nju, na što je kasnije David komentirao: „Ona je kraljica, a ja sam njen paž i to je tako od početka i tako će ostati za vijeke vjekova, amen!“, Ksenijin paž, kako se David sam naziva, uspio je ovoga puta impresionirati Andreja. „Uspijevaš napraviti jako zanimljive okuse u svemu. Ovo je sve jako ukusno!“ poručio mu je.

Celebrity MasterChef gledajte od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr!

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju