Ispred nas je šesta emisija popularnog showa ''Ples sa zvijezdama'', a za prolazak u sedmo izdanje priliku ovaj put ima samo sedam plesnih parova.

Ovaj put vidjet ćemo i sedam različitih plesnih stilova, od tanga, jivea, valcera, sambe, slowfoxa, do paso doble i lyricala.

Damir Kedžo i Helena Janjušević zaplesat će tango, a jivea će se ovaj put uhvatiti Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. Samo nekoliko dana za pripremu imali su i Marko Grubnić i Ela Vuković za koreografiju za valcer, dok će lyrical prezentirati po prvi puta u emisiji Slavko Sobin i Gabriela Pilić. Ivan Šarić i Paula Jeričević vode nas u samba svijet, a slowfox kojeg smo prošle nedjelje vidjeli čak od strane tri plesna para, ovaj put će biti plesni stil s kojim će se za prolazak dalje boriti Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Paso doble izvest će Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić, a je li dovoljno precizan i strastven i za ocjenu više, procijenit će stručni žiri kao i gledatelji koji će se još jednom morati potruditi svojim glasovima u showu zadržati svoje favorite.

 

 

Ne propustite sedam parova, sedam plesnih stilova u zahtjevnoj borbi za prolaz u sedmu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'', u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju