Dečki koji su dobili zlatni gumb voditelja Igora i Renea moraju opravdati velika Supertalent očekivanja!

''Bio je jako dobar osjećaj dobiti zlatni gumb jer je bilo neočekivano. Audicijski nastup prošao je odlično i imali smo sve spremno, a sada za polufinale krećemo od nule. Zahtjevnije je i puno smo više truda uložili'', poručili su dečki iz Scifidelity Orchestra.


 

Kao i ranije vježbali su na ulici, a kažu da im se to posebno sviđa jer imaju live feedback. ''Ovoga puta odlučili smo se usredotočiti na koreografski dio. Na audiciji nam je koreografija bila spontana, a sada je posve drugačije. Morali smo se fokusirati na neke korake koji su dosta teški. Mi se fokusiramo na glazbu, a sada treba u to uklopiti koreografiju'', no to nije problem ovim dečkima koji vole izazove.

Rekli su kako su ovaj nastup posvetili Scatman Johnu. Punim imenom John Paul Larkin bio je popularan 90-ih, a mnogi su se zabavljali uz njegove hitove 'Scatmans World' i 'Scatman John'.

Kako komentirate izvedbu Scifidelity Orchestra ne propustite napisati na našim društvenim mrežama!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju