Zanimljivosti o filmu koje sigurno niste znali...

Poseban na svoj način, a snimljen na dva kontinenta! Radi se o još jednom napetom nastavku akcijskog serijala 'James Bond 007'. Film je također bio nominiran za brojne nagrade, a ona najvažnija, koju je i dobio, bio je Oscar za najbolju pjesmu "Writing's on the Wall" u izvedbi Sama Smitha.

'James Bond 007: Spectre' film je koji je okupio brojna poznata lica, među kojima je bila i tada 50-godišnja Monica Bellucci, koja je ulogom Lucie Sciarre, supruge talijanskog agenta SPECTRE-a Marca Sciarre, postala najstarija glumica koja se ikad pojavila u nastavcima Jamesa Bonda.

Monica Bellucci je ulogu u Bondovim nastavcima pokušala ostvariti i 1997. godine, ali je umjesto nje, ulogu Paris Carver ipak dobila Teri Hatcher te zablistala uz tadašnjeg "agenta 007", Piercea Brosnana. "Vječni seks simbol", kako je mnogi nazivaju, unatoč tom neuspjehu, ulogu je ipak pokušala dobiti i 18 godina kasnije, što joj je u konačnici i uspjelo.

Daniel Craig, kojemu je ovo bio četvrti 'James Bond' nastavak, postao je i najplaćeniji James Bond svih vremena, nakon što je upravo za film 'James Bond 007: Spectre', dobio nevjerojatnih 30 milijuna dolara.

Film 'James Bond 007: Spectre' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV. 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju