Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Za Provjereno govore tri obitelji koje su posvojile iz Konga! Tvrde kako su poštovali sve obveze koje prolaze posvojitelji. A po dolasku djece, javili se u CZSS. Nitko od nadležnih u njihovim postupcima nije vidio ništa sporno. Kako je tekao proces? Smatraju li da su učinili što krivo? I kako se nose s činjenicom da su njihove obitelji na meti kritika, optužbi i uvreda već tjednima

Vodimo vas u laboratorij za potresna istraživanja - mjesto gdje se testira baš svaki dio konstrukcije i materijala pri gradnji. Šokantni prizori srušenih zgrada u Turskoj mnoge su nagnali na razmišljanja o zgradama u kojima i sami živimo. Što se točno ondje dogodilo prilikom katastrofalnog potresa? Manje razorne, ali teške posljedice potresa i sami smo osjetili u našoj zemlji!

Da će Lovro imati epileptični napadaj, znala je prije svih. Koliko je samo puta do sad spriječila teže posljedice, nitko ni broji više. Ime joj je Tajga i divna je 12-godišnja labradorica, pas pomagač! Kako žive, kako se odgajaju i tko brine o tim životinjama, sve dok iste ne preuzmu brigu o nama ljudima?

Spojio je 3000 ljudi. One koji se desetljećima nisu vidjeli. Pronalazi djecu i roditelje, davno izgubljene prijatelje. I za to nikada ne traži novac. Zovu ga zeničkim Sherlockom Holmesom. Priča o Hanasu Kovačeviću, umirovljenom policajcu koji kaže, sve što radi, radi jer ga to jednostavno veseli.

Emisiju Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju