Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Istražujemo tamnu stranu Svjetskog prvenstva u Kataru! Zviždačica otkriva – kako je jednom od čelnika FIFE uplaćivan novac mimo zakona! Sumnjivi poslovni odnosi, pogodovanja, namještanja. Istraživački novinar govori o pravima radnika i sumnjivim okolnostima po kojima su mnogi izgubili život.

Naručili ste super povoljne tenisice preko oglasa na društvenim mrežama! Jeste li sigurni da ćete ih i dobiti? I što točno? Samo u zadnjih nekoliko mjeseci otkriveno je dvjestotinjak lažnih stranica. Prevareno na tisuće ljudi koji su platili i ostali bez naručenog, ali i novca. Kako i tko kontrolira ovaj vid online trgovine?

Tuče ih, zbog njega ne spavaju. Njihov sin, odnosno unuk, mladi je punoljetnik u spektru autizma i nasilan. Već sada ne znaju kako s njime. No, što kada više ne budu mogli brinuti o njemu? Gdje će živjeti? Kako? Pitanje koje mori više od 4000 obitelji u zemlji. Udruge tvrde – država na taj problem sustavno žmiri!

Pomogli su stotinama djece i odraslih i godinama vodili bitku. Udruga za terapijsko jahanje Fala umalo završila na cesti. Htjela ih je ovršiti Udruga veterana vojne policije i istjerati sa zemljišta koje koriste. No spas dolazi sa Visokog trgovačkog suda. Donesena je presuda zbog koje veterani sada traže da sjednu za stol i dogovore se.

Emisiju Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju