Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Deseci novih slučajeva! Svi sa istom pričom. Ljudi koji su dali novac poduzetniku za gradnju i ostali bez ičega. A svi su se javili nakon što je Provjereno prošlog tjedna objavio priču o Zvonimiru, čovjeku koji je prodao stan, kupio zemljište i dogovorio gradnju montažne kuće – no umjesto useljenja mogao bi se naći na cesti. Isti poduzetnik ima nekoliko prijava i presudu. Što radi DORH?



Mnogi strani radnici nakon sezone ostali su bez posla. Što sada? Neki su se zadužili da bi došli u Hrvatsku i tako zapeli u dužničkom ropstvu. Agencije i poslodavci nerijetko ne poštuju ugovore, a Hrvatska nema niti kontrole niti migracijsku politiku! A trebali bismo. Jer samo ove godine izdali smo više od 100 tisuća dozvola za rad.

Rat za vrijedne nekretnine u središtu Zagreba! U njima žive desetljećima. Neki su ih otkupili, drugi pak kupili od prijašnjih vlasnika, upisali se u zemljišnim knjigama. Da bi sada bili suočeni s činjenicom da će možda ostati bez doma. Javila se nasljednica bivše vlasnice koja tvrdi - to je moje.

Još dojiš, hraniš dijete na bočicu, spava s vama u krevetu? Daješ mu slatkiše? Moje se dijete nikada nije tako bacalo po podu! Komentari koje mame svakodnevno slušaju, a mi vam donosimo priču upravo o tome – fenomenu posramljivanja u majčinstvu. Nečemu što tvrde nam, prolazi baš svaka mama.

Emisiju Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju