Fatihovoj osobnosti je nemoguće odoljeti. Saznajte kako osvaja Zejnepino srce!

30-godišnji Fatih je zgodan, bogat i dobro obrazovan. Jako mu je stalo do obiteljskih vrijednosti. Zbog mnogih vrlina i vrhunskih manira, ovaj turski gospodin san je svake djevojke. 

Fatih je strastven prema stvarima koje voli. Nakon što ugleda Zejnep, cijeli svijet mu se pretvori u jednu osobu. Čak ni Fatih ne može vjerovati samomu sebi kad vidi što kao zaljubljen čovjek može učiniti.

Za vas smo izdvojili tri najšarmatnija, a ujedno i najurnebesnija pokušaja da osvoji Zejnepino srce. Glasajte za najdraži!

1. Prvi potezi neodoljivog Fatiha

Nakon što se Zejnep razboljela, Fatih je odlučio uzeti stvari u svoje ruke i pobrinuti se za svoju malu obitelj. Zamolio je Zejnep da se odmara i učinio nezamislivo.

Zajedno s Zejnepinim sinom, otišao je na tržnicu kako bi Zejnep skuhao juhu da brzo ozdravi. Snašao se na nepoznatom terenu i počeo osvajati Zejnepino srce.

2. "Lutko, sa mnom ćeš poletjeti!"

Fatihov smisao za humor je svakako jedna od njegovih najjačih karika. Odlučio je Zejnep prirediti svečanu večeru na kojoj je unajmio privatnog svirača.

Atmosfera ga je ponijela te je obavijestio Zejnep kako je raspoložen za ples. Zejnep nije znala kako da odoli ovakvom mušakrcu. U videu pogledajte što se dogodilo nakon toga!

 

 

3. Je li ovo učino slučajno ili namjerno?

Nakon što je Fatihova majka vidjela kako Zejnep i Fatih spavaju odvojeno, poveselila se jer je mislila kako su se posvađali. Međutim, ujutro Zejnep pronalazi Fatiha kako spava sa njenim sinom u koljevci!

Je li poznatog šarmera svladao umor ili je ovo još jedan pokušaj da otopi Zejnepino sve zaljubljenije srce, procijenite sami!

 

Kojem Fatihovom potezu ne možete odoljeti?

glasova:

Ne zaboravite u komentarima napisati zašto je vama Fatih neodoljiv te kako je osvojio vaše srce. Glas mu dajte i u anketi u kojoj biramo najzgodnijeg turskog zavodnika!

Ne propustite pogledati seriju 'Začin ljubavi' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju