Ovog proljeća Jelenu ćemo gledati u plesnom spektaklu „Ples sa zvijezdama“ od 6. ožujka na Novoj TV.

Jelena Perić jedna je od naših najpoznatijih beauty vloggerica i influencerica s više od milijun pratitelja na Instagramu, a njena karijera nadišla je i granice Hrvatske. Radila je s brojnim poznatim brendovima, putovala diljem svijeta te se s vremenom okreće i inozemnom tržištu i objavljuje videa na YouTubeu isključivo na engleskom jeziku. Jelena za sebe kaže da je ostvarena i u privatnom životu kao žena i majka dvogodišnjeg sina.

Ovoga proljeća Jelenu imamo prilike gledati od 6. ožujka u plesnom spektaklu „Ples sa zvijezdama“ na Novoj TV. Ne krije uzbuđenje zbog prilike koju je dobila te ističe da se nadala pozivu, ali da ipak nije vjerovala da će ući u show.

 

 

Kao stil u kojem se trenutno najbolje snalazi izdvaja freestyle jer se s ostalim stilovima plesa dosad nije imala priliku upoznati. „Ali jako se veselim latinoplesovima poput sambe, rumbe i paso doble“, ističe i dodaje kako se sambe istovremeno i najviše pribojava, ali uzda se i u svoje tajne adute. „Iskreno, mislim da imam osjećaj za ritam i da ću samu sebe iznenaditi pozitivno. Trudit ću se biti najbolja“, kaže Jelena.

Ne krije kakva su joj očekivanja od emisije i koliko se slaže sa svojim plesnim partnerom.

„Imam najboljeg plesnog partnera, vidjet ćete i sami o kome se radi. Super smo kliknuli i baš je dobar. Od samog showa očekujem odličnu zabavu, puno dobrog plesa, super ocjene, realne kritike i što duži prolaz dalje“, iskrena je Jelena.
Odlučno kaže da se ne boji žirija te i u negativnim kritikama vidi nešto pozitivno – zna na čemu mora raditi i još više se potruditi.

Majčinstvo ju je, kaže, promijenilo iz korijena. „Možda će zvučati kao klišej, ali dolaskom djeteta žena se iznova rodi i upozna neku novu sebe. Promijenila sam neke navike, naučila se strpljenju, nisam više sama sebi na prvom mjestu i Teo je prva i zadnja stvar u danu na koju pomislim, a nekad sam to bila sama sebi. I shvatila sam da je on moj smisao u svemu što radim i najveći motiv za dalje“, ističe.


Ne propustite prvu emisiju uživo, 6.ožujka na Novoj TV, a ''Ples sa zvijezdama'' pratite osim na novatv.hr i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju