Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

 Svakodnevno smo izloženi zračenju kućanskih aparata. Ponajviše mobitela, tableta i laptopa. Koliko je to zračenje štetno i što bismo trebali izbjegavati – odgovore na ova pitanja saznajte u ovotjednoj emisiji Zdravlje na kvadrat.

Maloljetnička trudnoća danas predstavlja velik problem u društvu o kojemu se još uvijek ne govori dovoljno. Ove teme odlučila se dotaknuti spisateljica Rosie Kugli koja je svoju knjigu Dvije crte plavo posvetila upravo ovoj temi. Interes za temu itekako je velik, pa je tako nastala i istoimena kazališna predstava.

Celijakiju se često povezuje s kameleonom – i to zato što ju je vrlo teško prepoznati. Dolazi naime u različitim oblicima, izaziva različite vrste tegoba koje nisu kod svih ljudi zajedničke i o njoj se danas još uvijek premalo zna. Ekipa emisije odlučila je pobliže istražiti ovu bolest i otkriti vam neke korisne informacije o njoj.

U emisiji se često govori o važnosti tjelesne aktivnosti, a ovoga tjedna saznajte koje vježbe se preporučaju za vrijeme trudnoće. Razgibajte se zajedno sa simpatičnom trudnicom Miljenkom i njezinom trenericom Jelenom Skender!

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 19. siječnja na Novoj TV i u nedjelju, 20. siječnja na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju