U samo jednom danu serija neočekivanih tornada devastirala je grad Silverston.

Dan je maturanata u gradu Silverstonu, a sinovi potpredsjednika Garyja (Richard Armitage), Donnie (Max Deacon) i Trey (Nathan Kress) zaduženi su za snimanje ceremonije. Donnieju se sviđa njegova kolegica Kaitlyn (Alycia Debnam Carey) i sada ima priliku s njome otići u napušteno kemijsko postrojenje kako bi joj pomogao oko zadaće, ostavljajući brata samoga.

U međuvremenu, lovca na oluje Petea (Matt Walsh) savjetuje meteorologinja Alison (Sarrah Wayne Callies) da krene u Silverston gdje će se tornado najvjerojatnije pojaviti. Pete treba pripremiti snimke tornada za producenta te krene s ekipom u lov na tornado.

U samo jednom danu serija neočekivanih tornada devastirala je grad Silverston. Dok ubojite pijavice haraju, stručnjaci upozoravaju da najgore tek slijedi. Cijeli grad je na milosti nepravednih i smrtonosnih ciklona, čak i kada tragovi oluja predviđaju da najgore tek dolazi.

Većina stanovnika pokušavat će pronaći siguran zaklon, no skupina entuzijasta neće propustiti ovu priliku kakva se javlja jednom u životu – pokušat će se približiti oluji stoljeća koliko god će im priroda to dozvoliti…

Kako to izgleda kada filmska ekipa simulira oluju, pogledajte u videu:

Ne propustite pogledati film 'Oluja stoljeća' u nedjelju u popodnevnom terminu na Novoj TV! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju