Helen Mirren nije se mogla sjetiti kako se treba obratiti princu Philipu

Helen Mirren jedna je od najvećih kazališnih, filmskih i televizijskih glumica današnjice. Osim što je zadobila brojne nagrade, postala je i članom Reda Britanske Imperije što joj je donijelo titulu "Dame".

Helen ne samo da je glumila kraljicu Elizabete II. u filmu "The Queen", već je i bila pozvana na čaj s pokojnom kraljicom Elizabetom II. Na događaju "Helen Mirren i Hawk Koch: Rasprava o čaroliji kina", glumica je otkrila sve o čajanci s kraljicom. Umjesto velikog okupljanja, kako je Mirren mislila da će ono biti, ispostavilo se da je to intimna čajanka s nekoliko uzvanika. Mirren je ispričala da se izrazito trudila voditi pristojan razgovor, no činilo joj se da sve što izgovori zvuči krivo i nimalo damski.

Tijekom čajanke glumica se zatekla u neugodnom položaju. U trenutku kada je čaj bio poslužen poželjela je staviti malo mlijeka u čaj, no ono je stajalo pored princa Philipa, a budući da se Mirren nije mogla sjetiti ispravnog obraćanja princu, popila je čaj bez mlijeka. Unatoč neugodnosti, rekla je da se dobro provela i da su svi bili izrazito ljubazni i ljupki.

 

U filmu "Savšena laž" Mirren glumi dobrostojeću uvodvicu Betty McLeish koju profesionalni prevarant Roy Courtnay upozna na internetu. Njegov je plan pronaći bogatu stariju ženu kojoj će na kraju prevarom oduzeti svu životnu ušteđevinu.

Dok mu Betty otvara vrata svog doma i života, Roy se iznenađujuće dobro brine za nju, pretvarajući se da je ono što nije. Uvjeren je da će njegov prevarantski plan i ovog puta biti uspješan. Uostalom, to je već radio. Ali tko je zaista čovjek koji stoji iza te prevare?

Dramu "Savršena laž" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju