Saša Lozar, Katarina Baban i Mario Petreković u zanosnim pozama zapalili društvene mreže

Urnebesni trio Katarina Baban, Mario Petreković i Saša Lozar odradili su neformalni, ali pomalo urnebesni foto-session i tako zapalili društvene mreže, evo uvjerite se i sami!

 

 

 

 

 

 

 

Mario Petreković i Saša Lozar na pozornici su priredili pravi spektakl i zadivili svojim imitacijama latino diva Shakire i J.Lo. ''Ovo je bilo jedno transcendentalno iskustvo. To što smo vidjeli ne da se pretočiti u riječi. Stvarno hvala'', rekao je Goran. ''Bez greške'', kazala je Nives. ''Ovo je bilo brutalno spektakularno'', komentirala je Indira. ''Ovo je zasigurno najduža i najspektakularnija točka koju smo vidjeli u ovom showu'', dodao je Igor.

Katarina Baban ove je nedjelje ušla u dvostruku mušku ulogu te smo je mogli gledati kao Malumu i Marca Antonyja. ''Dobro si iznijela tu razliku. Marc Antony je stara škola i tu su bile dvije škole zavođenja – stara i nova'', osvrnula se Indira na nastup.

Ne propustite novu emisiju sedme sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nevjerojatne i zabavne nastupe i transformacije osmero all stars kandidata!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju