Jurica i Edita idu u dvoboj.

Jurica je za drugu duelisticu odabrao Editu. Edita nije iznenađena jer, kako kaže, išla je nekakvim logičkim redoslijedom. „Spremna sam. Muški ćemo se boriti. Ja sam takva kakva jesam, ali muž će se probuditi u meni žešći jer znam da je to korak do finala.“, odlučna je Edita.

Juričin odabir za stolom najviše je pogodio Anicu koja se nije mogla suzdržati pa se rasplakala. „Slažem se s jednom stvari, a to je da nas je sad sve manje i to je, definitivno, igra gdje smo ostali najjači na kraju.“, rekla je Anica i dodala kako ne zamjera što je Jurica za dvoboj izabrao ženu. 



Saša je razočaran Juričinim odabirom. „Raspoloženje mi je na nuli. Stvarno sam jako razočaran. Tužan sam zbog toga.“, priznao je Saša i dodao kako je dijelom i ljut na Juricu. S obzirom na to da je Jurica dosta jak Saša je vjerovao da će odabrati nekog od farmera. „Jako će faliti njezin smijeh i njezin osmijeh. Jedva čekam prekosutra da se vrati tu na farmu.“, optimističan je Saša.




Svoje stvari Edita je preselila u duelističku kućicu. O vrsti dvoboja imat će vremena razmisliti u izolaciji duelističke kućice. Koji dvoboj će Edita izabrati i tko će iz dvoboja izaći kao pobjednik i ući u finale, a tko napustiti farmu, tek ćemo doznati!



Edita kaže kako se Jurica boji dvoboja više od nje jer uvijek postoji mogućnost da će izgubiti od žene. „Čini mi se kao jako plašljiva osoba i kao osoba koja nema samopouzdanja.“, rekla je Edita o Jurici i dodala: „Ne bojim se nikoga jer smatram da sam jedno veliko muško za jednu plahu ženicu. Želim da moj tata vidi sutra u areni onaj njegov neustrašivi, hrabri, samouvjereni gen.“. Hoće li Edita uz pomoć tog gena izaći iz dvoboja kao pobjednica, ostaje nam za vidjeti!

Najzanimljive trenutke pogledajte ovdje: 



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju