Saša izbacio Roberta s Farme!

Dvoboj dvojice alfa mužjaka Roberta i Saše bio je napet i neizvjestan do posljednjeg trenutka. Roberto je izabrao dvoboj izdržljivosti, izdržaj na cijevi, no Saša je, unatoč produžetku nakon deset minuta i dodatnom opterećenju s utegom od deset kilograma pokazao veću izdržljivot i izborio svoj ostanak na farmi.



„Dragi moji, volim vas sve. Što je, tu je, umro sam skoro tu! Budite pametni, iskreni jedni prema drugima. Idite dalje i dogurajte do finala!“, poručio je Roberto nakon što je izgubio dvoboj i za gazdu u idućem tjednu postavio Juricu. Pogledajte što je još poručio farmerima: 




 „Farma prvenstveno čovjeka, ne samo mene, nego tko god će tu doći u budućnosti, može promijeniti na bolje. Farme je sve!“, dodao je Roberto po izlasku s farme.



Saša je pak presretan što je iz dvoboja izašao kao pobjednik, a posebno ga motivirao Editin sutrašnji rođendan. „Osjećam se fenomenalno! Stvarno sve emocije i želje su izašle iz mene. Taj dvoboj je puno značio za mene. Neke svoje granice sam pomjerio, nisam mislio da mou toliko izdržati u dvoboju.Ovu pobjedu sam sinu posvetio i dugo ću je pamtiti“, izjavio je Saša dodavši kako se s ovim dvobojem puno toga promijenilo na farmi.

Najzanimljivije trenutke dvoboja pogledajte ovdje: 



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju