Čeka nas veliki dvoboj.

Prije posljednjeg polufinalnog dvoboja, jutro na Farmi nije moglo započeti bez svađe između nepomirljivog dvojca - Frane i Đurđice. Frane je odlučio pitati Đurđicu za listić kako bi zapalio cigaretu. Uslijedila je svađa u kojoj se nije štedjelo na uvredama. Pogledajte kako je to izgledalo: Posljednji polufinalni dvoboj iznjedrio je superfinaliste, Sašu i Juricu, koji će se u finalnom dvoboju boriti za glavnu nagradu. Polufinaliste je u areni dočekao dvoboj umova u tri kategorije - ljudi i običaji, biljke i životinje. S jednakim brojem bodova, Jurica i Saša plasirali su se u veliko finale showa.U prvom krugu dvoboja umova farmeri su odgovarali na pitanja iz kategorije o ljudima i običajima. Mia i Drele čitali su pitanja, a farmeri su svoje odgovore zapisivali na pločice. U drugoj kategoriji farmeri su u 60 sekundi morali prepoznati raspoznati zrnje koje se nalazilo u pretincima. U trećoj kategoriji, trojac je morao raspoznati dijelove krave koji su na crtežu na panou bili označeni brojevima. Za to su na raspolaganju imali pet minuta. Nakon tri kruga, Jurica i Saša imali su po četiri boda, dok je Ozren imao jedan te su tako postali superfinalisti showa!

Dok Ozren tvrdi kako se osjeća smireno nakon dvoboja, Jurica pak kaže drugačije: „Vidim da Ozren nije baš najbolje. Jednostavno nije uspio ono što smo si zacrtali. Ozren je veliki čovjek za mene. Bio mi je poput brata ovdje tako da sada ja moram preuzeti veliku odgovornost na sebe i to odraditi za nas.“. Saša, kaže, da sad nakon dvoboja vidi tko je bio na njegovoj strani: „Samim time što sam ja ušao u finale, a ne Ozren, nastao je jedan muk i jako sam sretan zbog toga.“.Što mislite tko će biti pobjednik šeste sezone Farme?

glasova:Došlo je vrijeme i da se farmeri oproste s kozama. Mentor Joža došao je na farmu kako bi ih odvezao. „Koze su mi na nekin način zamijenile dječicu.“, rekla je Maja i dodala kako je utjehu našla u kozama.Jurica i Saša spakirali su svoje stvari i preselili u duelističku kućicu u kojoj će boraviti do velikog finalnog dvoboja koji ih sutra čeka. Koji od njih će postati pobjednik šeste sezone showa, ne propustite doznati u sutrašnjoj epizodi Farme!

Najzanimljivije trenutke pogledajte ovdje: 

 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju