U ulozi primariusa Filipovića

Junacima domaće hit serije „Kumovi“ pridružit će se primarius Filipović kojeg će utjeloviti nagrađivani kazališni, televizijski i filmski glumac Zijad Gračić. Iako je iza njega velik broj kazališnih i filmskih uloga, publika ga voli zbog šarmantnih uloga koje je ostvario u televizijskim serijama. Primjerice, u hit seriji „Larin izbor“ glumio je inspektora, a znamo ga i iz serija „Na granici“, „Čista ljubav“, „Drugo ime ljubavi“ i drugih.

Novi nastavci „Kumova“ donose i novu dozu dramskih zapleta. Umjesto rođendanskog slavlja koje obitelj priprema Stipanu, stvari pođu po krivu, pa će Stipan završiti u bolnici. U potrazi za najbolji doktorom, primariusom Filipovićem, Macani će morati napraviti neke kompromise i obratiti se svom dugogodišnjem suparniku - Zvoni Akrapu. Naime, ispostavit će se da je najbolji liječnik Zvonin prijatelj i na Vinka će pasti težak zadatak da traži uslugu od Akrapa. Kad to čuje Zvone, izvan sebe je od sreće i iskoristit će tu priliku da zaduži Macane. Zvone je pun sebe i hvali se po mjestu kako je on pomogao Stipanu i spasio mu život.

Nakon što se Stipan malo oporavi, Macani i Aljoša saznat će da mu nije ostalo puno vremena. Vinka će izjedati grižnja savjest, te će osjećajući krivnju zbog oca koji je završio u bolnici, uništiti ugovor o kupoprodaji kuće. Nakon što je stradala gaseći vatru na Stipanovom rođendanu, Milica želi što prije u bolnicu te se zajedno s Lucom i Jankom vozi u Zlatanovom kombiju. Na putu im pukne guma pa im Josip pomaže u nevolji. Dolazi do eskalacije svađe između dva para te Janko i Luce ostaju na cesti. Zlatan brine za Milicu koja ga i dalje zavodi te saznaje da ipak nije dobila otkaz.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije „Kumovi“, od ponedjeljka do subote od 20.15 na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju