Šarmantan, šašav, bez dlake na jeziku i nadasve urnebesan - on je sve to!

Nepopravljivi šarmer Arthur Bach oduvijek je izbjegavao nevolje, oslanjajući se na dvije stvari: sreću i zdrav razum svoje vremešne dadilje Hobson. Sad se nalazi pred najvećim izazovom i mora izabrati između dogovorenog braka koji mu može osigurati lagodan život ispunjen luksuzom ili nesigurne budućnosti s Naomi, jedinom ženom koju je ikad volio. Naomi će mu biti inspiracija, a nekonvencionalne metode dadilje Hobson potaknut će ga na riskantne poteze kojima će po prvi put u životu dokazati da je pravi muškarac.

Film je osvojio nagradu Palm Springs International Film Festivala, te još 2 nominacije.Glavnu ulogu filma preuzeo je Russell Brand, ličnost Hollywooda koja će vam uz zaista veliki trud moći promaknuti.

Russell je inače poznat po svojem neobičnom izgledu i još neobičnijem ophođenju prema životu. Često se za njega zna reći kako je njegovo ponašanje 'dickensionističko'. Ovo znači posjeduje, prema nekima, loše socijalne vještine pa čak i odbojne komične karakteristike. Russell Brand je zaista sve to – njegov sasvim neobuzdan karakter neki će smatrati odbojnim, dok će drugi misliti kako je on najurnebesnija osoba na svijetu. Russell Brand je toga vrlo svjestan, no to ga ni najmanje ne pogađa. Poznat je također po iznenađujuće širokom vokabularu te u intervjuima vrlo često zna iznenaditi širinom svoga rječnika. No, u isto vrijeme sklon je, rekli bi, 'valjati gluposti'. Mnogi se slažu kako je Brand spoj ekstravagantnog karaktera, besramnosti i iznimne elokventnosti. Zaista zanimljiva kombinacija.



Popularnost je stekao filmovima poput Preboljeti Sarah Marshall , Rock'n'roll te Arthur. Sam Brand je često znao reći kako su ga zapošljavali isključivo zbog osobnosti te da neke veće glumačke sposobnosti zaista nije morao pokazivati. Nakon snimanja filma 'Arthur' u jednom intervjuu sarkastično se našalio kako je 'uloga bila zaista teška' – 'Morao sam nositi šešir. Uloga je bila teška. Ja inače ne nosim šešire'.



Međutim, ono što mu je donijelo najviše medijske pozornosti bio je njegov propali brak s svjetski poznatom pjevačicom Katy Perry. Obožavatelji ovog slavnog para čak su i danas podijeljeni oko toga tko je kriv za razvod. Iako su se razveli 2011. godine (nakon samo 14 mjeseci), priča o njihovoj vezi ne jenjava. Dok je Brand nedavno otkrio kako su se razveli zbog hektičnih rasporeda i 'nepomirljivih razlika', Katy je imala pak drugačije stajalište koje je mnogo puta opjevala u svojim pjesmama, jedna od njih je i veliki hit 'Part of me'. Za njihov prvi spoj Russell je na sebi svojstven način rekao kako nije znao je li to ljubav ili potres mozga. 'Čudno sam se osjećao. Iako, navikao sam na prve spojeve. To su obično i jedini spojevi kod mene. S Katy sam prvi puta osjetio nervozu. Zaista čudno.' 



Iako ga mnogi često ne shvaćaju kao racionalnu osobu čije se mišljenje ne može uzimati kao važno, Brand često zna iznenaditi nečim vrlo dubokim i smislenim. Tako je jednom objasnio kako on tumači ljubav – 'Ljubav je iskra božanstva. U ljubavi zaista jest spas jer je to jedina stvar koja nas ujedinjuje. To je iskra koja je zapravo život – život koji možete svugdje pronaći. I meni zaista ne smeta što je prolazna i što nam s vremena na vrijeme slomi srce. Jedino važno je ju možemo svi dijeliti u nekom trenutku.

Film 'Arthur' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju