Novi član Zaglava!

Castu najgledanije domaće dramske serije "Kumovi" u epizodnoj ulozi pridružuje se sarajevski glumac Davor Sabo, a ući će u lik kuhara Elvisa Begića, kojeg je Vedrana (Jagoda Kumrić) upoznala tijekom svojih putovanja i izgradila s njim prisan odnos.

Iako je sve započelo tako da su Vedrana i Elvis proveli noć zajedno, uskoro se ispostavilo da nisu jedno za drugo, no ostali su odlični prijatelji koji mogu računati jedno na drugo, iako ih je život ponio u suprotnim smjerovima. Vedrana i Elvis su se vjenčali tako da pomognu Elvisu da dobije radnu dozvolu van Bosne i Hercegovine, i osim što su to napravili kao administrativnu stvar, nisu nikom drugom to spominjali. Problemi nastaju kada Zlatan zaprosi Vedranu, a ona ga odbije, shvaćajući da je još uvijek u braku s Elvisom. Kada mu konačno objasni zašto se ne može oženiti, Zlatan se potpuno razočara i izbacuje Vedranu iz gostione. Iako se na prvi pogled čini da je Elvisu žao i da želi biti potpora Vedrani, te joj nudi razvod braka, Elvis zapravo ponovno razvija osjećaje za Vedranu.

''Imam osjećaj da sam se jako brzo uključio u tako veliku i uigranu ekipu. Od prvog dana je zaista bilo uživanje raditi. Cijela ekipa od glumaca preko produkcije do tehničke ekipe me izuzetno srdačno prihvatila i umnogome mi olakšala taj početni period adaptacije. Svi na setu su veliki profesionalci i stvarno je milina raditi u jednom takvom okruženju i organizaciji'' govori Davor te dodaje: ''Od glumaca me na setu prvi dočekao Mijo Kevo i odmah me „kupila“ njegova iskrena srdačnost. Najviše scena sam imao s kolegicom Jagodom Kumrić i moram reći da je zaista bilo uživanje raditi i snimati scene s njom. Veliki je profesionalac i sjajna osoba. Moram spomenuti i Petru Kraljev s kojom sam imao poprilično mnogo scena i sjajno smo se zabavljali radeći skupa. Ana Uršula Najev, Konstantin Haag, Momčilo Otašević koje također moram spomenuti a koji su sjajna ekipa s kojima sam proveo dosta vremena snimajući i družeći se između scena. Teško mi je nekoga izdvojiti jer su svi ostavili jak utisak na mene i učinili svaki snimajući dan boljim, ljepšim i kvalitetnijim.''
 

Što će se događati u Zaglavama te hoće li Vedrana i Zlatan uspjeti izgladiti nesuglasice, ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u seriji "Kumovi" od 21.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju