Sara Đunđuš progovorila je o seksu na Farmi, ali i otkrila da se druži samo s muškobanjastim ženama.

Nakon petog tjedna farmu je napustila još jedna kandidatkinja. Želja za odlaskom kući i briga o psima koji su zbog svoje neadaptacije na životinje i farmere odvezeni, bila je veća od one za ostankom. Stoga je Sara, napustila farmu, a u dvoboju snage - pila na zemlji, izgubila je od Ante.


Podijeljeni su osjećaji, krivo mi je što ostavljam njih gore“, izjavila je Sara obrativši se svojoj zajednici na odlasku te za Gazdu ponovno postavila Gorana.


Budući da su odnosi Jasmine i crvene zajednice trajno narušeni, ispunila joj se želja za prelaskom u zelenu zajednicu te su ona i Barbara zamijenile farme.


Ne da se osjećam radosno nego sam presretna, moja duša pleše“, kazala je Jasmina, a hoće li ju zelena zajednica uistinu bolje prihvatiti nego crvena, ostaje nam za vidjeti.


Barbara, koja je silno patila za Katicom nakon njezinog prelaska u crvenu zadrugu, i sama je htjela napustiti svoju zelenu zajednicu. Osim što je sada sa svojom „mamom“ Katicom, Barbara je sretna što je u istoj zadruzi i s „dečkom“ Tomislavom.


U novoj zajednici se jako dobro osjećam, počela je odmah zezancija, sad se opet moram prilagoditi na ovaj sistem“, izjavila je Barbara.
Održan je i mini dvoboj za borbu želja. Glavni igrači bili su Kristijan i Barbara, a morali su iz punog bunara vode zubima izvaditi sve jabuke. Kristijan se pokazao spretnijim, pa mu se tako ostvarila želja – pismo od obitelji i prijatelja.

Više o Sarinu izlasku i o tome je li bilo seksa na Farmi pročitajte OVDJE.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju