Prepirka između Sanje i Drage...

Nakon što su Bojan, Marko i David prekršili pravila i otišli tražiti hranu izvan kampa, otkrili su da će za to morati snositi posljedice. No, o kakvim se posljedicama radi, saznali su tek na plemenskom vijeću. Prije toga morali su sa svojim timovima odigrati igru za plemenski imunitet i to na jednom od najtežih poligona do sada koji je uključivao provlačenje i prokopavanje puta kroz pijesak. Osim fizičkog dijela poligona, morali su biti i posebno koncentrirani zbog labirinta kojeg su trebali složiti i kroz njega provući lopticu. Pobijedilo je pleme koje je prvo osvojilo osam bodova, a to su i ovoga puta bili plavi.

U posljednjem srazu timova igrali su Leo i Bojan te je pobjednički osmi bod osvojio Leo, a plavi tim tako je pobijedio rezultatom osam naprama tri. Crveni tim, obeshrabren i s dva igrača kojima prijete sankcije, morali su na igru za osobni imunitet. „Malo nam je energija pala zbog cijele situacije u našem plemenu“, komentirala je Nataša. U igri za osobni imunitet najbolji je bio Marko koji je dobio ogrlicu.

Ubrzo potom, nakon što su se okupili u kampu, došlo je do prepirke između Sanje i Drage.

Sve je krenulo kada je Sanja komentirala na glas: „Prvi put vidim ženu iz crvenog plemena s nekim alatom“, ali odgovor joj nije izostao, pa joj je Draga rekla: „Daj, ne lupetaj! Sanja, molim te. Što guraš nos u naše pleme?“. „Sanja konstantno propagira priču sportskog duha i fer playja, a konstantno primjećujem situacije u kojima uopće ne igra fer play“, primijetila je Nikolina.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju