Prvi recepti stižu već u ponedjeljak 22.siječnja!

 IN magazin u 2018. donosi brojne novosti, a jedna od njih je i nova rubrika ''Kuhanje je IN''. Sanja Doležal u kuhinji IN magazina Nove TV, najgledanije lifestyle emisije, od 22.siječnja priprema razna jela i slastice.

Sanja će savjetovati, kuhati, otkriti svoje kulinarske trikove, ali i imati interakciju s gledateljima. Svi gledatelji pozvani su da se jave IN magazinu putem maila kuhanjejein@novatv.hr, putem službene Facebook stranice IN magazina, ili pismom na Novu TV, te Sanji postave pitanja, predlažu jela koja bi voljeli vidjeti u emisiji, zatraže ili ponude svoje kulinarske savjete. 

''Drago mi je da sam postala dio najgledanije televizije u Hrvatskoj i vesele, mozaične emisije IN magazin. Veselim se s gledateljima podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo u kuhinji. Kuhanje me opušta i veseli, zaista mislim da je obiteljski stol mjesto gdje se obitelj na najljepši način druži i uz domaću hranu stvara najljepše uspomene. Tako ću i ja u novoj rubrici Kuhanje je IN, podijeliti svoje uspomene iz djetinjstva, okuse i mirise uz koje i danas uživa moja obitelj i prijatelji.’’


 

Što je Sanja pripremila za gledatelje IN magazina, saznat ćemo u ponedjeljak od 17.30 na Novoj TV.

Novu rubriku "Kuhanje je IN" gledatelji će moći pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju