Sandi Pego i Helena Janjušević u prve tri emisije showa "Ples sa zvijezdama".

Omiljeni hrvatski tiktoker Sandi Pego sa svojom plesnom partnericom Helenom Janjušević oduševljava publiku i žiri iz emisije u emisiju. U prvoj emisiji uživo plesali su jive, a ples su počeli TikTok videom koji je sve iznenadio. „Super si performer i jedva čekam gledati dalje!“, započeo je Igor Barberić val pohvalnih komentara žirija. „Zadržao si moju pozornost od početka do kraja, što je jako teško...“, poručio je Marko Ciboci. Dame žirija, Franka i Larisa Lipovac Navojec, pohvalile su primjenu TikTok-a u plesu te istaknule da ih vide još daleko u natjecanju. Dinamičnim i energičnim plesom u prvoj emisiji uživo osvojili su 26 bodova žirija.

U drugoj emisiji uživo Sandi i Helena plesali su ludu salsu. Publika nije mogla skriti oduševljenje. Od početka do kraja držali su i pažnju žirija koji ih je za ples počastio komentarima i ocjenama. „Fantastična energija i odličan si performer“, istaknuo je Marko Ciboci, a za Larisu Lipovac Navojec ovo je bilo savršeno i bila je oduševljena njihovim okretom u koreografiji. Za ovu ludu salsu dobili su 29 bodova žirija te podigli ljestvicu u odnosu na njihov prvi nastup u ovom showu.

Po prirodi su energični i dinamični, a u trećoj emisiji uživo pokazali su stranu u kakvoj ih prije nismo imali prilike vidjeti i otplesali paso doble. Na plesnom podiju stvorili su energiju koja je snažna i prodorna, a Sandi je od pravog showmana ušao u novu ulogu toreadora. „U svom plesu izražavaš svoj karakter. To je stvarno za pohvaliti, tvoja žestina i kontrola. Vladao si kao kralj ovim plesnim podijem i ja ti čestitam“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Za njihov vatreni ples pale su i prve devetke u showu. U trećoj emisiji osvojili su 34 boda žirija.

Dok iščekujemo Sandijev i Helenin novi nastup u nedjelju na Novoj TV recite nam u anketi koji vam je njihov nastup dosad bio najbolji i pogledajte video o njihovim nastupima u prve tri emisije. 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Sljedeća emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' planirana je za nedjelju 3. travnja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju