Sani i Helena u petoj emisiji uživo plesali su cha cha cha.

Prošle je nedjelje Sandi u ulozi Aladina pokazao mirnoću i gracioznost, a Helena je bila prava princeza Jasmina. Njihova poruka bila je da ljubav pobjeđuje sve – a upravo je to tema večerašnje emisije. „Vi mene razoružate svojim osmijehom čim stanete na pozornicu, možda ovo nije bio najuvjerljiviji slowfox, ali vi ste uvjerljivi svaki put“, komentirala je Franka. „Zapravo Sandi sve je bilo dobro dok nisi sišao s tepiha. Slobodni dio koreografije je bio dosta dobar, a kad se dotaknemo slowfoxa pojedini elementi nisu bili dobri pa ću se držati slobodnog dijela da ne bi bila sportska prognoza“, slikovit je bio Marko Ciboci, a djelomično se s njim složila Larisa Lipovac Navojec i dodala da su „bolje bile prve tri izvedbe jer je sad malo više prohodao kroz plesne pokrete“. Osvojili su 28 bodova žirija u prošloj emisiji.

Sandiju je ponedjeljak koban, ali već u utorak je opet pun energije i spreman za pripreme. Svoju suprugu zavodio je plesom i ne bi mogao zamisliti život bez nje. Sve prisutne iznenadili su zajedničkim plesom na početku u kojemu su se prisjetili svadbenog prvog plesa, a zatim se Sandiju pridružila mentorica Helena. Na kraju plesa Sandi i Cindy otkrili su da očekuju prinovu.

"Sandi sva sreća što nam večeras nisi došao s tepihom. Energija je bila odlična, no upravo te ta energija može koštati glave, kao što je večeras, jer ponekad gubiš balans. Poradi malo na kontroli te ogromne količine energije i sve će biti u redu", istaknuo je Marko Ciboci.

"Meni je malo falilo cha che. Općenito ste savršen par, ali to je jedna mala moja opaska. Čestitam tebi i supruzi na djetetu, mislim da je ovo odličan način za objavu", komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Osvojili su 32 boda.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju