Sandi i Helena plesali su bečki valcer.

Sandi i Helena par su koji je od početka showa u samom vrhu i po ovacijama publike i po ocjenama. Od njih žiri uvijek očekuje najbolje, a prošle nedjelje predstavili su se rumbom u kojoj je žiri poželio još malo plesnosti. 

"Što se tiče bečkog valcera odlično gibanje kroz prostor, karakterizacija valcera od početka do kraja. Što se tog dijela tiče jako dobro. Pjesma ima postupno ubrzanje ritma i ti si sve to pratio. Jedini mali problem bila je vertikala. I htio bih vidjeti da ti malo više vodiš i pokrećeš sve plesne akcije", detaljan je bio Marko Ciboci.

"Ova pjesma pokreće vrtuljak emocija i vi ste to uspjeli pretočiti u korake, u izraze lica i to je to po čemu je ova emisija posebna. Bravo i hvala vam", istaknula je Franka, a Igor Barberić dodao: "Jedna bitna komponenta plesa je pričanje priče i stvaranje svjeta s publikom koji ste vi uspjeli stvoriti. Ja u tom svijetu želim što duže ostati."

"Previše su pričali. Bilo je fantastično", Larisa je prvo izgovorila na francuskom, a zatim prevela i na hrvatski. Osvojili su 38 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju