Sandi Pego i Helena Janjušević u četvrtoj emisiji uživo pleali su slowfox.

Prisjetimo se, u trećoj emisiji showa „Ples sa zvijezdama“ Sandi i Helena na plesni podij su donijeli potpuno novu energiju i uloge u kojima ih dosad nismo vidjeli. Od pravog zabavljača Sandi je ušao u novu ulogu te snažno i prodorno zavladao podijem. Plesali su paso doble i osvojili publiku i žiri: „U svom plesu izražavaš svoj karakter. To je stvarno za pohvaliti, tvoja žestina i kontrola. Vladao si kao kralj ovim plesnim podijem i ja ti čestitam“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Za njihov vatreni ples dobili su i prve devetke u showu i osvojili 34 boda žirija.

U liku sitnog lopova Aladina došao nam je večeras Sandi, a Helena kao princeza Jasmina. Njihova poruka je da ljubav uvijek pobjeđuje sve. 

"Zapravo Sandi sve je bilo dobro dok nisi sišao s tepiha. Slobodni dio koreografije je bio dosta dobar, a kad se dotaknemo slowfoxa pojedini elementi nisu bili dobri pa ću se držati slobodnog dijela da ne bi bila sportska prognoza", slikovit je bio Marko Ciboci, a djelomično se s njim složila Larisa Lipovac Navojec i dodala da su "bolje bile prve tri izvedbe jer je sad malo više prohodao kroz plesne pokrete".  "Vi mene razoružate svojim osmijehom čim stanete na pozornicu, možda ovo nije bio najuvjerljiviji slowfox, ali vi ste uvjerljivi svaki put", komentirala je Franka.

Osvojili su 28 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju