U šestoj emisiji uživo Sandi i Gabriela plesali su quickstep.

Nakon emotivne prošle emisije u kojoj je Sandi Pego otkrio da sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić čeka prinovu, u ovom tjednu trenirao je s novom partnericom Gabrielom Pilić dok je svoju mentoricu Helenu Janjušević prepustio Asimu Ugljenu. Istaknuo je i da će ova promjena sigurno utjecati na buduće izazove: „Nova učenja, nova pedagogoija, druga partnerica, definitivno ću naučiti još nešto, uvijek je više glava pametnije nego samo jedna.“

Sandi uvijek ima vagon energije, a ovoga puta plesao je uz Gabrielu ples za koji mu je itekako trebala energija. 

 

"Bome si fino odskakao to sve - kao uskršnji zečić! Ne samo da si skakao, nego si fino plovio i zadržao si onu svoju Sandijevu slatkoću", pohvalio ih je Igor Barberić.

"Zabljesnuli ste me totalno i odijelima i plesom. Jako mi je drago, oduševljena sam i sa kostimima i sa izvedbom i s vašim quickstepom", oduševljena je bila Larisa Lipovac Navojec, a i Franka se složila: "Ti si Sandi večeras pokazao da se snalaziš jednako dobro u svim plesovima i s razlićitim partnericama. Gabriela ti si ovako ozbiljna i koncentrirana uvijek i to si prenijela na Sandija večeras, a on na tebe svoju vrckavost što je super"

"Bio si prvi, ali si nastup odradio odlično moram priznati. Vidi se da je Gabriela napravila odličan posao i ukrotila te. Tehnički si bio dosta dobar, ali je to poslije malo padalo u vodu. Imao si to na početku i samo je to trebalo zadržati i to je to", pohvale je redao i Marko Ciboci.

Osvojili su 35 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju