Ekipa emisija ''Dom iz snova'' primit će se posla kako bi ovoj obitelji omogućila dom iz snova.

Današnja emisija ''Dom iz snova'' vodi nas u Sisak, u dom samohranog ova Josipa Pranjića kojeg je nevjenčana supruga ostavila prije 11 godina, a četiri godine nije posjetila djecu. ''Tati je bitna vjera, ona ga spašava, daje mu nadu.'' – kaže Josipov sin Matej.

Nakon iznimno loših uvjeta života, sada žive u stanu od 34 kvadrata, no i ovaj mali dom potrebno je renovirati jer u njemu nitko dugo nije živio, potrebno je promijeniti stolariju te zamijeniti star i ruinirani namještaj novim. Matej ima samo trinaest godina i želja mu nije imati mobitel jer kaže tehnologija kvari društvo, svi su u društvu danas na mobitelima, a on to ne želi.

Ono što želi je svoja soba, radni stol i laptop kojeg će koristiti samo kod kuće. Irena u svojoj sobi sada ima sudoper, no ona je kaže navikla živjeti u ovako skromnim uvjetima. ''Neki imaju više, neki manje.'' – govori skromna Irena, no ekipi ''Doma iz snova'' neprihvatljivo je da ova obitelj živi u iznimno lošim životnim uvjetima te će učiniti sve u svojoj moći da im pomogne.

'Dom iz snova' ne propustite danas u 22:30 na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju