Sve je spremno za prvi ples!

 Spektakularan studio showa ''Plesa sa zvijezdama'' koji se proteže na otprilike 2500 kvadratnih metara spreman je za prve plesne korake 11 parova koji se ove nedjelje upuštaju u jedinstveni i uzbudljivi plesni izazov. U prvoj epizodi vidjet ćemo prve koreografije na kojima 22 natjecatelja intenzivno radi već tjednima.

 Četveročlani žiri kojeg čine Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot zauzet će svoje pozicije, a voditelji Mia Kovačić i Janko Popović Volarić vodit će nas, kako ove nedjelje, tako sve do samog finala spektakularnog showa.

Studio je opremljen plesnim podom i popratnim prostorom za vježbanje na površini više od 70 kvadratnih metara. U scenografiju je integrirano otprilike 100 kvadrata led ekrana, čak kilometar led traka, a pripremljeno je i oko 300 rasvjetnih tijela koji će svakom plesnom broju osigurati posebnu razrađenu rasvjetu i efekte. Jedanaest kamera u studiju spojeno je u sistem u trenutno najvećim reportažnim kolima u Hrvatskoj.

Inovativna tehnologija i inovacije omogućit će da svaki plesni broj bude ujedno i jedinstveni vizualni doživljaj, a tome će doprinijeti i razni specijalni efekti. Četiri su posebna projektora koji će s raznovrsnim animacijama dati dodatnu dimenziju plesnim nastupima. Na ovom projektu radi više od 100 članova produkcije. Sektor kostima i šminke pobrinut će se da svih 22 natjecatelja iz epizode u epizode izgledaju besprijekorno. Šivaju se kostimi po mjeri, a za samo prvu emisiju korišteno je čak 10 000 šljokica koje su ručno aplicirane te više od 500 metara materijala.

Plesni parovi plesat će u prvoj emisiji od standardnih plesova bečki i engleski valcer, tango i quickstep, a od latino-američkih stilova vidjet ćemo rumbu, paso doble, jive i cha-cha-cha. Prvi puta u showu ''Ples sa zvijezdama'' gledatelji će moći uživati i u jednom novom plesnom stilu, a o čemu se radi i koji par će imati priliku zaplesati upravo taj ples, tek ćemo vidjeti ove nedjelje.


 

Ne propustite Ples sa zvijezdama, u nedjelju 17.ožujka, od 20.15 sati na Novoj TV! Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, You Tube

Show 'Ples sa zvijezdama' ne propustite nedjeljom na Novoj TV, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju