Riješite kviz i pokažite što znate!

Ove nedjelje na repertoaru druge emisije popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' vidjet ćemo kako se natjecatelji transformiraju u najveće glazbene legende, ali i savladavaju višestruke uloge.

Mario Roth ovoga puta će imati čast na pozornici utjeloviti senzualnu Shakiru koja se vokalno poigrala hip hop ritmovima proizašlih iz benda Black Eyed Peas. Dalibor Petko ove će nedjelje pokazati i dočarati čak trostruku ulogu. Na pozornicu će izaći kao Saša, a na ekranu ćemo ga gledati kao Tina i Kedžu. Mario Petreković te će otpjevati pjesmu ''Tous les memes'' baš kao što je to Stromae izveo u spotu u kojoj je i sam imao dvostruku ulogu – muškarca i žene. Maja Bajamić u nedjelju će utjeloviti Severinu i otpjevati zavodljivu pjesmu ''Mili moj''. Ivana Mišerić utjelovivši Petera Jozzeppija Burnsa, frontmena benda ''Dead or alive''. Saša Lozar dočarat će nam neponovljivu divu Cher, dok će Damir Kedžo postati bradata gospođa iz filma ''The Greatest Showman''. Katarina Baban transformirat će se u Petra Grašu i otpjevati nam dobro znani hit ''Tko nam brani''.

Quiz Maker - powered by Riddle

Ne propustite ove nedjelje drugu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" i fantastične transformacije osmero kandidata!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju