Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Kako održava kondiciju, koliko vježba, kakvo mu je zdravlje, što voli jesti, ide li redovito na sistematske preglede, što ga boli? Je li mu nogomet omiljeni sport? Prognoza za Vatrene u Kataru. Pitanja bezbroj, a odgovore ima Dario Šimić u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.



Profilaksa prije eksplozije, ili u prijevodu PrEP, je uzimanje određenih antiretrovirusnih lijekova radi sprječavanja zaraze HIV-om. Štite li takvi lijekovi stopostotno i mogu li spriječiti prenošenje drugih spolnih bolesti, poput sifilisa, ili recimo klamidije? Odgovore pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Što je to normalna stolica i koliko puta tjedno je normalno imati stolicu? Kada se treba zapitati radi li vam probava dobro te kada treba potražiti pomoć liječnika? Sve o simptomima koji prate zatvor, što je opstipacija, a što konstipacija, doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.



Može li spolni odnos tijekom trudnoće ozlijediti dijete? Je li obavljanje velike nužde tijekom poroda normalno? U ovotjednom Zdravlju na kvadrat doznajte odgovore na pitanja koja se trudnice, većinom, srame pitati.



Djeca su često bolesna. Jedna od bolesti, koja se ne mali broj puta javlja kod mnoge djece, jest upala mokraćog mjehura. U Zdravlju na kvadrat potražili smo odgovore - što uzrokuje upalu i zašto je ona češća kod djevojčica?



U ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte reportažu o Službi za javno zdravstvo, mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti - recimo pušenja! Jeste li znali da postoji škola nepušenja? Kako škola funkcionira, ali i što je zadaća već spomenute službe?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju