Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi!

Nakon filmske nedjelje u ''Plesu sa zvijezdama'' ostalo je deset parova koji se bore za opstanak u showu. Ljubav je svuda oko nas, ona je naš glavni motivator, ona nas pokreće, čini nas boljim ljudima, a o svemu tome će ispričati zvijezde i kandidati kroz svoje priče i plesne nastupe u još jednoj zabavnoj emisiji ''Ples sa zvijezdama''.

Ovotjedna tema emisije je ljubav, ljubav koja dolazi u raznim oblicima. Vidjet ćemo također koga će i ljubav prema plesu dovesti do najbolje izvedbe ove nedjelje, tko će ostvariti najveći napredak i savladati najzahtjevniji korak te oduševiti žiri i publiku.
''Ljubav te pokreće da učiniš nezamislivo…'', govori Bojana koja iz emisije u emisije pomoću svog mentora Gordana pomiče svoje granice.

Sandi koji s nestrpljenjem očekuje svoj sljedeći nastup s Helenom ističe: ''Ljubav te tjera do granica boli''. Albina govori da ljubav možeš i otplesati, a hoće li uspjeti zajedno sa svojim plesnim partnerom Mariom prenijeti tu emociju i ove nedjelje, ostaje za vidjeti.
''Zbog nje si spreman na najteže izazove'', izjavio je Marko koji će do sljedeće emisije uz svoju mentoricu Gabrielu dati sve od sebe da uspješno savlada svoje plesne izazove.

''Ples je u svojoj suštini čista ljubav'', jasna je Domenica koja će zaplesati u bok plesača i mentora Alana i dati najbolje od sebe na plesnom podiju. Da u svakom pokretu možeš osjetiti ljubav tvrde i zvijezde Filip i Ivana koji će pak sa svojim partnerima, Paulom i Ivanom dati sve od sebe da savladaju sve pokrete zadanih plesnih zadataka te svojim nastupom pridobiti glasače i žiri.

''Plesom možeš izraziti sebe'', ističe Jelena ususret petoj emisiji showa, a u tome će joj i ovaj put pomoći Marko, njen plesni mentor koji je zaslužan za sljedeću koreografiju koja će slaviti ljubav. Valentina i Pedro također se temeljito pripremaju za svoj ovotjedni nastup, a Pedro ističe kako se plesom može izraziti baš svaka emocija. Da je ples ljubav spoznao je i Asim, a ove nedjelje ovaj glumac opet nastupa u društvu svoje plesne partnerice Nike koja jedva čeka pokazati svoju sljedeću koreografiju.

Rumba, slowfox, samba, jive, jazz, bečki valcer, lyrical, quickstep, cha cha cha plesni su stilovi koje ćemo gledati zahvaljujući deset plesnih parova.

Koga će žiri pohvaliti, a koga pokuditi, koji par će na kraju počastiti ostankom u showu, a koga će gledatelji pak svojim glasanjem spasiti od ispadanja ostaje nam saznati u ''Plesu sa zvijezdama'' ove nedjelje od 20.15, emisiji koja će slaviti samo ljubav!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju