Što nam nude na izborima?

Superizborna godina, u kojoj građane čekaju parlamentarni i predsjednički izbori, te europarlamentarni izbori, na Novoj TV počinje ovog utorka, 20. veljače u 11 sati uživo na portalu DNEVNIK.hr. Poznata politička reporterka Sabina Tandara Knezović u formatu „Demontaža“ sučelit će predstavnike parlamentarnih stranaka koji će, vremenom ograničeni, po jasnim pravilima odgovarati na pitanja o ekonomiji i gospodarstvu. Demontiranju stranačkih politika i planova o ovim temama pristupit će Damir Habijan (HDZ), Branko Grčić (SDP), Mario Radić (Domovinski pokret), Damir Bakić (Možemo!) i Zvonimir Troskot (Most). Osim na portalu DNEVNIK.hr, gledatelji „Demontažu“ mogu pratiti i na društvenim mrežama Nove TV, platformi Spotify te u skraćenoj verziji istoga dana u Dnevniku Nove TV.

„Svako sučeljavanje je prilika da građani, u jednoj široj formi, čuju kako razmišljaju parlamentarne stranke. Prilika i za političare da se sučele s političkim neistomišljenicima i da se argumentirano prepucavaju. U kampanji će predstavljati političke programe i pričati ciljano što žele, a u 'Demontaži' ćemo mi pitati i tražiti odgovore na ono što građane konkretno zanima“, izjavila je Tandara Knezović.

„Demontaža“ će se tjedno izmjenjivati s drugim izbornim projektom Nove TV - podcastom Hrvoja Krešića pod nazivom „Krešendo“. Ovaj iskusni i javnosti poznati politički reporter u nešto opuštenijem tonu razgovarat će s iskusnim hrvatskim političarima, a gledatelji će imati priliku otkriti kako politika zapravo funkcionira i što se sve događa iza kulisa. Prvi podcast uživo gledatelji mogu pogledati već u utorak 27. veljače na portalu DNEVNIK.hr, društvenim mrežama Nove TV te platformi Spotify, a najzanimljivije dijelove prikazat će i središnja informativna emisija Dnevnik Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju